Van egy elméletem a halál utáni életről. Mit szóltok hozzá?
1) Senki nem "látja" a jövőt, jósok nincsenek.
2) Nincs halál utáni élet.
Teljesen mmidegy én miben hisze, az energia ki lesz víve a temetőbe és felzabálják a bogarak (koporsós temetésnél), vagy szépen elégetik kazánban (hamvasztásnál).
Egyszerű tény hogy nem létezik halál utáni élet.
Egyszerű tény hogy bár a jövő bizonyos valószínűséggel kiszámítható, de jósok azok nincsenek.
"Az energia nem vész el, csak átalakul."
Kár, hogy én nem energia, hanem biológiai lény. És velem életében az energia ellenben nem gondolkodik nincs "öntudat". A jósok mind szélhámosok, akik nem képesek normális állást szerezni, hanem a magad fajta gondozású emberekre utaznak. Álmunkban nem a jövőt látjuk, hanem az emlékek, gondolatok, vizuális élmények összességéből adódnak össze. Még a feltételezés is gyengusz . Ez volna az elméleted?
Nehéz látni azt, ami még nem történt meg. Tehát látni a jövőt nem lehet, mivel még nem létezik.
A múltat sem látod, mert az már elmúlt, csak annak a "lenyomatát"(pl. képet, videót).
Az előző élet pedig felesleges, kidobott energia lenne fenntartani egy ilyen folyamatot a természetnek.
7:
Érdekes, én kizárólag a múltat látom, de lehet hogy te valami embernél fejlettebb lény lehetsz, akinek olyan receptorai vannak, amely egy az emberiség által még nem ismert közeget érzékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!