Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van egy elméletem a halál...

Van egy elméletem a halál utáni életről. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Szóval, elég sokan látják a jövőt álmukban pl, vagy ottvannak a jósok is.Mivan ha akkor nem a jövőt látják, hanem a múltat?A lényege, hogy miután meghalsz, az életed előről kezdődik, tehát a válasz a múltba utazásra a halál?
2015. júl. 16. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Tehát úgy gondolod, hogy ha meghalsz, akkor ugyanebben a testben ugyanezzel ez életúttal újjászületsz és kezded az egészet elöröl? Szerintem ennek semmi értelme. Azért születsz meg, hogy beteljesítsd az általad választott életfeladatod, tanulj és fejlödj. Ha meghalsz, akkor egy teljesen új testbe, új feladattal, új családba születsz. Szerintem :-)
2015. júl. 16. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

#7 Neked maximum ujjlenyomatod van, lenyomatod, és az újjászületés minden, csak nem természetes. Ezeket a fogalmakat a te fajtád alkotja kénye-kedve szerint. A jövő nem lehet látni, de következtetni lehet rá.

#9 Ismered meg jobban, hogy pontosan micsoda az a bizonyos "tudatalatti", és hidd el nekem barátom a tér és idő olyan valóságos, mint te vagy én, hiszen jelenleg is abban élsz. A "lélekdimenzió" pedig nem létezik, találj ki jobbat!

#10 Jó látni a te hozzá nemértésedet, ahogy szétoffolod a kérdést.

#11 Ezeket azért találjátok ki, mert így felsőbbrendűnek érzitek magatokat, így nem kell szembesülni a halállal, vagy legalábbis ezzel nyugtatjátok önmagátokat. Az ember léte értelmetlen és céltalan, csak az ember hajlamos értelmet keresni az értelmetlennek. Nagyon szeretnék egyszer én is ilyen buta lenni. ;)

2015. júl. 16. 21:06
 13/18 Duenna ***** válasza:

12-es Joker 2.0!

Nagyon tanulatlan és buta vagy! Még annyit se teszel meg, hogy utána nézzél, de fikázni azt már nagyon jól tudsz!

2015. júl. 16. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
hát pedig én tapasztaltam,hogy megálmodtam a jövőt,úgyhogy igazából lehetséges...az hogy valaki még nem tapasztalta,nem jelenti azt,hogy más sem..
2015. júl. 16. 21:44
 15/18 FüligJimmy88 ***** válasza:

Erre már én is gondoltam. Végül is nem lehetetlen. Eleve az idő is olyan megfoghatatlan, csak az irányát ismerjük (hellyel-közzel azt is), sem a kezdetét, sem a végét... Simán benne van a pakliban.

Nincs amúgy filozófia témakör ezen az oldalon? Ez a kérdés inkább oda tartozna. Persze itt is elfér, nem azért...

2015. júl. 16. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Csakis egyetlen egy dolog lát a jövőbe. A .... ja várjál már semmi nem lát a jövőbe. Egyébként ha léteznének ilyen jósok akkor szerinted nem lett volna köztük egy jó pár aki kileste volna a lottó számokat? Amikor én ezt megkérdeztem egy jóstól azt mondta, hogy megtudná, de nem teszi. Persze én meg gyémántokat tudnék szarni, csak nem teszem.
2015. júl. 17. 02:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ma lessz aholnap tegnapja,pampaaraaam...
2015. júl. 17. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és 10es akkor tekerd a fejed köré azt a fátylat hátha segít összetartani azt a tengernyi eszedet...
2015. júl. 17. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!