Van egy elméletem a halál utáni életről. Mit szóltok hozzá?
#7 Neked maximum ujjlenyomatod van, lenyomatod, és az újjászületés minden, csak nem természetes. Ezeket a fogalmakat a te fajtád alkotja kénye-kedve szerint. A jövő nem lehet látni, de következtetni lehet rá.
#9 Ismered meg jobban, hogy pontosan micsoda az a bizonyos "tudatalatti", és hidd el nekem barátom a tér és idő olyan valóságos, mint te vagy én, hiszen jelenleg is abban élsz. A "lélekdimenzió" pedig nem létezik, találj ki jobbat!
#10 Jó látni a te hozzá nemértésedet, ahogy szétoffolod a kérdést.
#11 Ezeket azért találjátok ki, mert így felsőbbrendűnek érzitek magatokat, így nem kell szembesülni a halállal, vagy legalábbis ezzel nyugtatjátok önmagátokat. Az ember léte értelmetlen és céltalan, csak az ember hajlamos értelmet keresni az értelmetlennek. Nagyon szeretnék egyszer én is ilyen buta lenni. ;)
12-es Joker 2.0!
Nagyon tanulatlan és buta vagy! Még annyit se teszel meg, hogy utána nézzél, de fikázni azt már nagyon jól tudsz!
Erre már én is gondoltam. Végül is nem lehetetlen. Eleve az idő is olyan megfoghatatlan, csak az irányát ismerjük (hellyel-közzel azt is), sem a kezdetét, sem a végét... Simán benne van a pakliban.
Nincs amúgy filozófia témakör ezen az oldalon? Ez a kérdés inkább oda tartozna. Persze itt is elfér, nem azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!