Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha hozzád kerülne...

Mit tennél, ha hozzád kerülne a Halállista és te dönthetnél életről, halálról?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 13:12
1 2
 1/16 anonim válasza:
65%
Kinyirni Justin Bioepert meg a tőbbit.
2013. aug. 10. 13:23
 2/16 anonim válasza:
Hat döntenek.
2013. aug. 10. 13:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy igazságosan tudjak dönteni, minden embert meg kellene jobban ismernem, hogy el tudjam dönteni, hogy érdemes-e arra, hogy éljen, vagy esetleg meghaljon...Egyébként szerintem az ilyesmi elég nagy teher :D
2013. aug. 10. 13:26
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Gatyába ráznám az emberiséget. Lehet megfogyatkoznánk, de utána virágzana a társadalom.
2013. aug. 10. 13:28
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát kihasználnám. Mindig is szerettem volna Istent játszani, he-he. Először személyes ügyek, aztán egyéb... Igen, határozottan élvezném.
2013. aug. 10. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtanám a reptoidokat.
2013. aug. 10. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
A 4# jól mondja :-)
2013. aug. 10. 13:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha van csoportos címzés, akkor bőrszín alapján csak a fehéreket, és a Japán csajokat hagynám meg, utána pedig az összes elnököt, meg a slepjüket nyírnám ki.
2013. aug. 10. 14:34
 9/16 David82 ***** válasza:
32%

Először is, politikusok előtt bemutatnám, hogy élet-halál ura vagyok, mert a szemük láttára elpusztítanék néhány sertést, és juhot. Mondanám nekik, hogy ilyet tudok csinálni velük is, ha akarok. Ezután rávenném őket, és a világ nagy kormányzóit, hogy mondjanak le (ha nem akarnak az életükkel játszani) és adják át a helyüket olyan nem-destruktív képviselőknek, akik igazságosan kormányoznak, és osztják el a javakat úgy, hogy ezzel csökkenjen a társadalmi egyenlőtlenség. Bevezettetném a tíz parancsolat megtartását -a gyilkosokat büntetném csak halállal- és átformálnám az emberiség erkölcsét -természetesen pozitív irányba. A TV műsorokban a sok szarság helyett valódi építő jellegű műsorokat sugároznék, néhány horrorfilmet, és romboló hatású filmet betiltatnék. Bevezetném a napi 8 órás munkaidőt (és nem többet!) kényszeríteném a munkáltatókat, hogy a dolgozóikban ne valami eszközt, vagy robotot lássanak, hanem megbecsült dolgozókat, akik jól megfizetettek legyenek, és személyiségük pozitív irányba legyen formálva. Mindenkinek dolgoznia kellene, de a munka sokkal kellemesebb lenne, mert boldogabb emberek dolgoznának. A nőknek nem lenne kötelező dolgozni, mert a férfiak olyan sokat keresnének, hogy egy személy eltarthatna magán kívül még öt főt.

Egely Györgyöt kinevezném energetikai miniszternek. :)

2013. aug. 10. 15:01
 10/16 Antimod ***** válasza:
95%

Hozzá sem nyúlnék. Nem az én tisztem eldönteni ilyesmit, semmi felhatalmazásom nincs erre.

Ha pedig kapnék, akkor info is kellene, hogy mi alapján válasszak.

2013. aug. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!