Éreztél már olyat hogy amikor lefeküdtél valami mintha rádnehezedett volna, nyugtalanná tett, és nem hagyott aludni?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem lefekvésnél,mintha valami rámfeküdne és olyan nyugtalanná tesz hogy forgolódok,és érzem hogy nem akar engem elhagyni,Akármennyire is vagyok fáradt, ez miatt nem alszok el.2015. aug. 9. 14:37
12/20 anonim válasza:
Jó lenne, de azt csak a Siriusi zombik-nak engedik (ti a Földön ezeket hívjátok politikusoknak)
14/20 anonim válasza:
16 év alatt 3 dolgot szippanthatunk csak föl a bolygótokról: tehenet, cumi süveget és dubstep zenei művészeket (amit ti a földön Dubstep-nek neveztek, nekünk ez az anyanyelvünk, úgy hogy ésszel vele!) :D
16/20 anonim válasza:
Bár megtehetném, de sajnos mivel most itt a bolygón folyik az ősmódi háború (ti ezt nevezitek majd 3. világháborúnak) nektek az atombomba mindent elpusztítana, nekünk az atombomba egyenlő egy földi gránáttal és amúgy is immunisak vagyunk a füstre.... na de a lényeg: nem hagyhatom el ezta mocskos bolygóz, mert én vagyok a Siriusi magyarok parancsnoka és próbálom(juk) meg akadályoznia siriusi románoknak hogy ne érjenek el a csodálatos boylgótokra, mert megtudták hoyg románia kikapott magyarországtól és most rettenet mérgesek...... de ha vége ennek a hülye ősi háborúnak majd elmegyek megígérem és legjobb pajcsik leszünk :)
18/20 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni. Amikor a barátnőm szinte ráül a mellemre. Csak engem megnyugtat. Én se tudok emiatt aludni.
19/20 anonim válasza:
Liďérc érzés lidércálom vagy nem tudom mi a pontos ennek a nyomásnak
20/20 anonim válasza:
Ez az alvásparalízis tipikus tünete.
"Az alvásparalízishez kapcsolható hallucinációk közül talán a legismertebb a mellkason érzett erős nyomás, mely testet is ölthet, sőt, meg is támadhatja a bénultan fekvő embert."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!