Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éreztél már olyat hogy amikor...

Éreztél már olyat hogy amikor lefeküdtél valami mintha rádnehezedett volna, nyugtalanná tett, és nem hagyott aludni?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem lefekvésnél,mintha valami rámfeküdne és olyan nyugtalanná tesz hogy forgolódok,és érzem hogy nem akar engem elhagyni,Akármennyire is vagyok fáradt, ez miatt nem alszok el.
2015. aug. 9. 14:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Úgy érzed mintha a szíved tájékán kezdődne ?
2015. aug. 9. 14:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Igen. Akárhányszor rágondolok, hogy egy pók a falon rám néz, a borzalom kerülget.....
2015. aug. 9. 14:41
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Alien most képzeld el azt mikor a pók épp önkielégítés közben mustrál téged :D
2015. aug. 9. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Na jah XDDDDDD
2015. aug. 9. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
Maga az izgalom hogy megcsíp- e :D
2015. aug. 9. 15:04
 6/20 anonim ***** válasza:
Az még jobb, amikor a szúnyogok orgiát rendeznek a végtagjaidon.
2015. aug. 9. 15:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Igen amikor részegen magamra húztam a kispolcot...
2015. aug. 9. 15:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Én azt bírom nagyon itt a Sirius-on (mint a nevemben is látjátok űrlény vagyok) amikor álmomban véletlenül beütöm a Föld kordinátáit, erre az frizbi-m (ti a földön ezt hívjátok UFO-nak) odarepít egy farm-hoz és felszippant egy tehenet..... na, én ettől vagyok nagyon nyugtalan, félek a tehenektől!
2015. aug. 9. 15:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Próbálj örömlányt felszippantatni vele :D
2015. aug. 9. 15:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Már próbáltam, de mivel 16 aluli vagyok a koordináta rendszerem automatikusan kiszűri ha hazudok, mert el ha nem vagyok 16 addig nem szippanthatok föl örömlányt... a tehenet bezzeg már -16 éves kortól engedik... jah és a Siriuson egy év 1 Földi évnek felel meg úgy hogy még várhatok :/
2015. aug. 9. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!