KARMA kérdés! Mármint, hogy aki rosszat tett arra visszaüt majd valahogy még az életben, aki meg jót azzal meg valami jó fog történni?
Én is láttam a Nevem Earl-t, de most komolyan :)
Mindkét eset érdekelne, ha van. Mármint, hogy például pont így történt, meg az hogy mondjuk marhára nem így ment a dolog.
"...valahogy még az életben..."
A karma nem azt jelenti, hogy ha sorozatgyilkos vagy és elkapnak, akkor felkötnek!
A Karma a mostani életed határozza meg előző életeid alapján , ezek együtt pedig következő életedre lesznek hatással.
(Kár, hogy ez a keresztény hitvilágból kimaradt és csak a Mennyorszá és Pokol ígérete van.)
Egyszerűen nem értem azokat a embereket, akik beírták, hogy "nem létezik".
Itt nem az volt a kérdés, hogy létezik-e vagy sem, hanem a működése a hitrendszer szerint. Ha egy keresztény tett volna fel egy kereszténységgel kapcsolatos kérdést, akkor sem lenne helyes válasz rá az, hogy "Isten pedig nem létezik".
Nah, mindegy, tehát a keleti hagyományok szerint a karma átnyúlik az életeken, tehát megtörténhet, hogy jelenleg egy ezer évvel ezelőtti életed hibája miatt bűnhődsz. Itt fontos megjegyezni azt is, hogy a karma úgy működik mint egy tanár, tehát pl ha előző életedben rabszolgatartó voltál, akkor nagy esély van rá, hogy a jelenlegi életedben olyan események láncolatával találkozol majd, melyekben rákényszerülsz arra, hogy megtanuld a bőrszínnel kapcsolatos leckét (még az is lehet, hogy feketének születsz).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!