Csak én nem értem ezt az egészet istennel kapcsolatban? (többi lent)
-nézd meg a másik linket is
-olvass sok Bibliát(én azt teszem, nem pedig talàlomra vàlasztottam 3sort, ami épp nem tetszik). Tök mindegy, hogy mekkora részt olvasol el, attól még az ellentmondás az ellentmondás.
-az előbb már kifejtettem, hogy mièrt tartom butasàgnak ezt a "nem szó szerint" dolgot. Igen, én is csináltam ezt èvekig, nagyon vallàsos voltam aztà jöttem rà, hogy nem koherens az egèsz sztori és nem àllja meg a helyét hogy csak azt vegyem komolyan ami elfogadható. Be kell làtni, hogy a Biblia tele van olyan dolgokkal ,ami elfogadhatatlan, és kész. És ezt nem azzal magyaràzzuk, hogy "oké , ami gáz az biztos csak metafora, biztos nem úgy kell érteni stb.". Szàmtalan helyen van írva, hogy ezeket (vagyis, igen ezeket, amik itt le vannak írva) tartsàtok meg, így meg így csinàljàtok , ész punktum. A jelenések könyve legvégén van, hogy sem elvenni, sem hozzàtenni. De màr leírtam azt is, hogy ha Isten mindenható akkor mièrt nem tud egyértelmų üzeneteket küldeni, vagy legalàbb olyat, amit meg tud èrteni az a faj amit ő hozott lètre elvileg. Vagy mondjuk nem kell hàborúzni amiatt, hogy màsok màshogy èrtelmezik az üzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!