Ti nem tartjatok felhaboritonak, hogy egyesek masok hiszekenysekebol szeretnenek penzhez jutni?
Annak tartom.
És ez nem csak a hókuszpókusz, lefogyok gyorsan, nagyon kell ez a termék mert enélkül nem tudok élni.
Hanem amit politikának tartanak, az is ilyen.
Mivel elhiszik a politikusoknak amit ígérnek. Megszavazzák és igy politikusok pénzhez jutnak.
alapjáraton zavarna...
de úgy hogy látom hogy a körülöttem élő "rendes" emberek mennyit güriznek 0 fizuért, azt kívánom bárcsak ők is csalnának.
Lelkiismeretlen aljasságnak tartom, üldözném és börtönnel büntetném ha tőlem függne. De nem tőlem függ. :)
Ugyanakkor látom hogy rengeteg hülye van aki nem csak hogy becsapható, de egyenesen felháborodik ha megpróbálják elmagyarázni neki hogy átverik. Az ilyen embert nem tudom sajnálni, ő azért fizet hogy átverjék és teljesen megértem a csalót aki átveri. Ha nem ő tenné, akkor megtenné egy másik csaló. Az ilyet még én is átverném, ha nem akadályozna meg benne az a lelkiismeret nevű dolog. :)
Ugyanakkor megértem hogy vannak kétségbeesett emberek akik jobb kiút hiánya miatt esnek a csalók hálójába, viszont ez esetben vagy nem tájékozódott eléggé az áldozat a lehetőségeiről vagy valami okból elvetette azt és a hazugságot választotta. Egy biztos az ilyesmi legjobb esetben is csak lelki kenőcs, a problémát nem oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!