Mihaly arkangyalhoz lehet imadkozni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 14:48
41/94 A kérdező kommentje:
Nudli nudli hagymaskrumpli ertem a titkod, koszonom.
2015. aug. 2. 21:32
43/94 A kérdező kommentje:
Egy kicsit felidegesitettel...
miert baj az, ha valaki vallasos. Kicsit hulyenek nezel engem. Nem akarom lehivni, ilyet nem is tudnek. Csak nehez idoszakom van, sokat jelent nekem. Ha szkeptokus vagy, akkor nevess csak.
2015. aug. 2. 21:37
44/94 anonim válasza:
Eszemben sincs nevetségessé tenni csak van némi tapasztalatom az ilyen lények terén
45/94 A kérdező kommentje:
Taps, taps.
2015. aug. 2. 21:40
46/94 anonim válasza:
Az ima amit kaptál a linkben nem rossz ha démontól akarsz megszabadulni valahogy így kezdődik Sancte Michaele Archangele defende nos proélio ... ... ... Ám legyen légy önfejű és utasítsd el a segítséged . Ugyan az érzelem hasznos társ de elvakíthat
47/94 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, hogy koszonom.
2015. aug. 2. 21:44
48/94 anonim válasza:
Ok , amúgy őt fölösleges hívnod/beszélned vele , energia és időpocsékolás , most épp más gondjai vannak
49/94 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagy?
2015. aug. 2. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!