Hogyan kell "imádkozni"? Meg üdvösség sisakja, mem megigazultság mellvértje? Ezek hogy vannak?
Spirituális vagyok ha már valamilyen, nem keresztény. Láttam ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=jUHtzZWp_Gw nagyon érdekes a számomra, és elképzelhetőnek tartom hogy akár nagyban közelíti az igazságot.
Érdekelne hogy kell ezeket csinálni. Inkább ugye emiattis a tapasztaltakkal rendelkezők érdekelnének. Köszönöm.
Csak az első 3 percet hallgattam meg.
A történet egy orbitálisan nagy kamu.
Vigasztaljon, hogy az ezósok ugyanekkora szemenszedett marhaságokat tudnak kitalálni.
Megnyitod a spell bookot rámész a general-ra és kiválasztod a "pray" ikont.
Az üdvösség sisakját a lics king dobja epic raidek során a mellvért meg csak developer conception még. Tehát az majd a következő kiegészítőben.
1es vagyok
és 2es tökéletesen kiegészítette azt amit írtam.
Valaki valami érdemit esetleg? :)
Mer aza baj afk nehéz megtalálni ezeket az ikonokat meg kieg-eket telepítgetni... :)
Az imádság egy kapcsolat egy személlyel.
Az üdvösség sisakja, meg a megigazultság mellvértje Pál apostol Ef 6:13-17-ből ered. Keresztény fogalom, Isten különböző kegyelmeit jelenti, ami révén túljuthatunk a gonoszság csapásait.
"Kihez akarsz imádkozni? A Teremtő 6 nap alatt megteremtett mindent, a 7. napon elment megpihenni, azóta nincs új infó hogy visszajött volna a szabiról..."
A bűneset után egyből visszajött "szabiról":
János
5,17 Jézus pedig felele nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!