Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell "imádkozni"? Meg...

Hogyan kell "imádkozni"? Meg üdvösség sisakja, mem megigazultság mellvértje? Ezek hogy vannak?

Figyelt kérdés

Spirituális vagyok ha már valamilyen, nem keresztény. Láttam ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=jUHtzZWp_Gw nagyon érdekes a számomra, és elképzelhetőnek tartom hogy akár nagyban közelíti az igazságot.

Érdekelne hogy kell ezeket csinálni. Inkább ugye emiattis a tapasztaltakkal rendelkezők érdekelnének. Köszönöm.

2015. jan. 5. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak az első 3 percet hallgattam meg.

A történet egy orbitálisan nagy kamu.

Vigasztaljon, hogy az ezósok ugyanekkora szemenszedett marhaságokat tudnak kitalálni.

2015. jan. 5. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél percet bírtam. Az ima neked kell. Ha hiszel benne, hogy valaki meghallgat könnyebb a lelkednek. Esetleg ha erőt kérsz imádban az egyfajta önszuggerálás. Ez alapján teljesen mindegy hogyan imádkozol, nem muszáj kereszteket vetni, kecskét áldozni, vagy ki tudja mit tesznek még ilyenkor. Ha magadban, vagy hangosan kimondod az imád, vagy kérésed, azzal tudatosítod, mit szeretnél elérni.
2015. jan. 5. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Megnyitod a spell bookot rámész a general-ra és kiválasztod a "pray" ikont.

Az üdvösség sisakját a lics king dobja epic raidek során a mellvért meg csak developer conception még. Tehát az majd a következő kiegészítőben.

2015. jan. 5. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:

1es vagyok

és 2es tökéletesen kiegészítette azt amit írtam.

2015. jan. 5. 13:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Valaki valami érdemit esetleg? :)

Mer aza baj afk nehéz megtalálni ezeket az ikonokat meg kieg-eket telepítgetni... :)

2015. jan. 5. 16:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Kihez akarsz imádkozni? A Teremtő 6 nap alatt megteremtett mindent, a 7. napon elment megpihenni, azóta nincs új infó hogy visszajött volna a szabiról...
2015. jan. 7. 12:08
 7/8 anonim válasza:

Az imádság egy kapcsolat egy személlyel.

Az üdvösség sisakja, meg a megigazultság mellvértje Pál apostol Ef 6:13-17-ből ered. Keresztény fogalom, Isten különböző kegyelmeit jelenti, ami révén túljuthatunk a gonoszság csapásait.

2015. jan. 7. 16:42
 8/8 anonim válasza:

"Kihez akarsz imádkozni? A Teremtő 6 nap alatt megteremtett mindent, a 7. napon elment megpihenni, azóta nincs új infó hogy visszajött volna a szabiról..."

A bűneset után egyből visszajött "szabiról":

János

5,17 Jézus pedig felele nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.

2015. júl. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!