Tudtok olyan tanítót mutatni, aki hirdeti, hogy az üdvösség feltétele a Jézus szavainak való engedelmesség?
Én például itt vagyok. De ez az engedelmesség nem szolgaság. Hanem az engedetlenség a bűn.
Tehát a krisztus azt akarja, hogy ne vétkezzünk, hanem úgy szeressük egymást, ahogy ő szeretett bennünket. És ehhez igen is cselekedetre van szükség nem üres szavakra és hódolatra.
Kedves kérdezö, ez a kérdés már sokszor meg volt felelve :)
Biztosan tudod hogy maga Jézus Krisztusnak az Atyja, ahhoz hogy elfogadjon minket, kötelezövé teszi, hogy hallgassunk a Fia szavára
elég ennyi, vagy konkrét Bibliai verseket akarsz tudni? Ha akarsz írjál privát, én általában törülni szoktam a kérdéseket /hogy ne gyüljön/ :)
27
És valaki nem hordozza az ő keresztjét, és én utánam jő, nem lehet az én tanítványom.
33
Ezenképpen azért valaki közületek búcsút nem vesz minden javaitól, nem lehet az én tanítványom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!