Folyamatosan elromló, elakadó munkaautó üzenete mi lehet?
A férjem munkaautója folyamatosan elromlik már egy hónapja,elfolyt az olaj,elment a motor..szervíz motorcsere,önindító csere..mindencsere.utána is folytatódtak a lerobbanások,legalább 5x minden alkalommal én mentettem őt a gyerekekkel.azóta 3xvolt az autó szerelőnél..ma elhoztuk a szerelőtől az autót,miután hazaért azt hitte h elhagyta a bankkártyáját egyedül ment vissza a munkakocsival,majd az autó megállt,kicsit rápumpált,elindult és defektet kapott..most kereket cserél.
Mi lehet a háttérben,mire utalhat ez a sok,idegesítő dolog? Folyamatos szerencsétlenség éri,ellopták pár munkaeszközét nagy értékben.az autór is kifizette már az autó árát..
37éves a harmadik szemét sokszor érzi h bizsereg,ő nem olvas ilyeneket de elég magas tudatszinten van.ötletek? Előre is köszönöm
Gondolkodjatok pozitívan.
Ezt mind ti vonzzátok magatokhoz. Lehet azt mondod, hogy ezt biztos nem én vonzottam magamhoz, de sajnos azt kell, hogy mondjam: De!
De nézd a jó oldalát. Tudsz változtatni.
Ne azon töprengjetek, hogy miért történik ennyi rossz veletek, hanem miért történik ennyi jó. Elromlott az autó. A jó oldalát nézve utazhattok tömegközlekedéssel, amíg jó nem lesz a kocsi, és lehet, hogy új barátokat szereztek, akik aztán tudnak még segíteni is rajtatok, vagy csak pusztán jó barátok lesztek.
Kimentetted a gyerekeket, és a pozitív oldala, hogy jól vagytok. :)
Legyetek hálásak azért, hogy jó történt veletek.
Ha engedtek a rossznak és ajtót nyittok neki, akkor az bejön rajta.
Körülményektől is függ szerintem.
Gondolkodott-e a férjed olyanon, hogy munkát vált? Vagy hogy másik kocsit vesz? Vagy hogy szabadságra kellene mennie? Vannak más jelek is?
Köszönöm a válaszokat! Igen,kicsit besokalt..kimerült.folyamatosan rohan,idegben van,szétszaggatja az autót,rengetrg munkája van,határidők szűkek,sok van tajta.szabadságra vágyik,pihenésre.maszek és lakásfelújítással foglalkozik.mondtam neki,h rendszerezze át a munkáját,a teendőit és felejtse el azt a felfogást,mert remgetegszer mondja,h nincs ideje semmire.
megkell változtatni a hozzáállását.
Igenis,van időm mindenre,nyugodt vagyok,minden a legnagyobb rendben van.
Remélem rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!