Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Folyamatosan elromló, elakadó...

Liem kérdése:

Folyamatosan elromló, elakadó munkaautó üzenete mi lehet?

Figyelt kérdés

A férjem munkaautója folyamatosan elromlik már egy hónapja,elfolyt az olaj,elment a motor..szervíz motorcsere,önindító csere..mindencsere.utána is folytatódtak a lerobbanások,legalább 5x minden alkalommal én mentettem őt a gyerekekkel.azóta 3xvolt az autó szerelőnél..ma elhoztuk a szerelőtől az autót,miután hazaért azt hitte h elhagyta a bankkártyáját egyedül ment vissza a munkakocsival,majd az autó megállt,kicsit rápumpált,elindult és defektet kapott..most kereket cserél.

Mi lehet a háttérben,mire utalhat ez a sok,idegesítő dolog? Folyamatos szerencsétlenség éri,ellopták pár munkaeszközét nagy értékben.az autór is kifizette már az autó árát..

37éves a harmadik szemét sokszor érzi h bizsereg,ő nem olvas ilyeneket de elég magas tudatszinten van.ötletek? Előre is köszönöm

#autó #Elromló
2015. aug. 1. 19:29
 1/4 Legoman ***** válasza:

Gondolkodjatok pozitívan.

Ezt mind ti vonzzátok magatokhoz. Lehet azt mondod, hogy ezt biztos nem én vonzottam magamhoz, de sajnos azt kell, hogy mondjam: De!

De nézd a jó oldalát. Tudsz változtatni.

Ne azon töprengjetek, hogy miért történik ennyi rossz veletek, hanem miért történik ennyi jó. Elromlott az autó. A jó oldalát nézve utazhattok tömegközlekedéssel, amíg jó nem lesz a kocsi, és lehet, hogy új barátokat szereztek, akik aztán tudnak még segíteni is rajtatok, vagy csak pusztán jó barátok lesztek.

Kimentetted a gyerekeket, és a pozitív oldala, hogy jól vagytok. :)

Legyetek hálásak azért, hogy jó történt veletek.

Ha engedtek a rossznak és ajtót nyittok neki, akkor az bejön rajta.

2015. aug. 1. 19:54
 2/4 Fish1 ***** válasza:

Körülményektől is függ szerintem.

Gondolkodott-e a férjed olyanon, hogy munkát vált? Vagy hogy másik kocsit vesz? Vagy hogy szabadságra kellene mennie? Vannak más jelek is?

2015. aug. 1. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt üzeni, sürgősen le kell cserélni az autót, vagy a szerelőt.Vagy lehet mindkettőt!
2015. aug. 1. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen,kicsit besokalt..kimerült.folyamatosan rohan,idegben van,szétszaggatja az autót,rengetrg munkája van,határidők szűkek,sok van tajta.szabadságra vágyik,pihenésre.maszek és lakásfelújítással foglalkozik.mondtam neki,h rendszerezze át a munkáját,a teendőit és felejtse el azt a felfogást,mert remgetegszer mondja,h nincs ideje semmire.

megkell változtatni a hozzáállását.

Igenis,van időm mindenre,nyugodt vagyok,minden a legnagyobb rendben van.

Remélem rendben lesz.

2015. aug. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!