Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Folyamatosan vizualizálom a...

Folyamatosan vizualizálom a vágyamat, de eddig még nem teljesült. Mit tegyek még?

Figyelt kérdés

Jeleleket is kapok folyamatosan,kezdek belefáradni.

Aztán megint csinálom eltökélten,mert sokat jelent ez nekem!

Hogyan tartsak ki a végsőkig?Ötleteket tudtok adni?

Köszönöm szépen

2014. febr. 18. 18:04
 1/5 tubifex ***** válasza:
74%
A vizualizáció nem elég. át is kell érezni az örömöt, és minden más érzést ,amit akkor éreznél,ha beteljesül. Görcsösen sem szabad akarni. Például,ha a homokot a markodban tartod,ott marad,de ha szorítod,kifolyik.
2014. febr. 18. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz utána az NLP-nek
2014. febr. 18. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

az ilyen dolgok nekem sem működnek.. nekem mindig az teljesül amit nem akarok.. nálam nem működik a vonzás törvénye -még a parkolóhelyemet se tudom bevonzani mostanában azt is elveszik tőlem :P

Ma írtam csak meg ne állítson a rendőr nem ég az egyik lámpám.. el se indulok megállítottak "közúti ellenőrzés minden iratot kérnék -és tudja hogy nem ég az egyik lámpája? Mondanám cseréljük ki de én sem értek hozzá stb. de rendes volt nem kötekedett pedig már azon gondolkodtam mellyire bírságol meg :P)

Minden rossz amitől tartok bekövetkezik.. lehet csak a rosszat tudom vonzani :P

Véksőkig kitartani? -az mikor van?

2014. febr. 18. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:
A vágyainknak határidőt kell szabni(írja a nagy könyv).
2014. febr. 18. 19:32
 5/5 tubifex ***** válasza:
a "nem" és "sem" szavakat a tudatalatti nem tudja értelmezni. mikor azt írtad,h "csak meg ne állítson ma a rendőr" a tudatalattid a "ne" szó nélkül értelmezi a mondatot. pontosan kell mindent fogalmazni. meg kell fogalmaznod a célod, és meg is kell magadnak magyarázni,hogy miért akarod azt elérni. például a bájkeverő című vígjáték teljesen jól példázza a rosszul feltett kívánságokat
2014. febr. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!