Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Folyamatosan vele álmodok,...

Folyamatosan vele álmodok, pedig nem gondolok rá. Miért lehet? (Párkapcsolat)

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve, hogy nem hallottam róla semmit. Különváltak az útjaink, mintha kettős személyiség lett volna. Egyszer csodálatos volt, utána pedig mintha elvágták volna, durván bánt velem, csúnyán beszélt, lehordott mindennek, miközben semmi rosszat nem tettem. Aztán persze jött a bocsánat, de egy idő után belefáradtam. Volt, hogy testileg bántalmazott, eléggé megviselt. Mint írtam, sok idő eltelt, nem láttam azóta sem, viszont egy ideje folyton vele álmodok, és ez frusztrál. Nincs eszembe egész nap, nem igazán foglalkozom vele, mert elmúlt. De újabban megint csak beleírja magát a napjaimba, és érezhető is a kellemetlen érzés, hogy láttam álmomban.

Lezáratlan dolog lehet, vagy miért "tűnt" fel újra?

2014. aug. 12. 10:08
 1/2 anonim válasza:
Azért álmodsz vele mert valamit még mindig érzel iránta lehet hogy az gyülölet vagy szeretett, de valahogy ha egy másodpercre is eszedbe jutott és álmodsz róla...
2014. aug. 15. 18:48
 2/2 anonim válasza:
vagy ő gondol rád :DD
2014. aug. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!