Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha a pokolban élünk,...

Missi_Key kérdése:

Mi van ha a pokolban élünk, és a vizsga hogy elég gonoszak vagyunk-e?

Figyelt kérdés

mármint, ami fura, hogy semmi sem tökéletes. miért?

mindent csak egy kicsi választ el a tökéletességtől, de azt a kicsit eddig még senki és semmi nem ugrotta meg.

valamint ott van az hogy aki úgymond "segítő/börtönőr" lehetne, azok az emberek úgy mutatják mintha segítenének és jót akarnának, aztán egyszer csak leesik hogy nagyon nem

valamint hogy a gonoszak a sikeresek. mintha tesztelnének minket hogy mikor hogy leszünk már végre gonoszak..

de hogy döntjük el hogy ki a segítő és kik az újlelkek, illetve van e újlélek vagy mindenki más démon?

2015. jún. 27. 02:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

mert aki azt mondja előbb utóbb maga hal éhen...erre gondolok, hogy az a hűde nagy jóság, ellent mond a természet összes törvényével.

ez a természet nem arra ösztönöz, hogy karolj fel mindenkit.

2015. jún. 27. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha kitursz valakit az állásából az nem feltétlenül lesz a te hibád, hiszen ez az élet rendje. A nagyobb hal megeszi a kisebbet. De a gazdagság nem minden, én is voltam gazdag gyerek, viszont mára olyan szegény lettem, mint a templom egere, viszont arra már rég rájöttem, hogy a pénz nem minden, és nem boldogít, így nekem nem is életbevágóan fontos. Persze néha jól jönne pár milla, amikor igazán szükség van rá. Egyébként a jóság nem mond ellent a természet törvényeinek, mert vannak jó emberek, akik megérdemlik a segítséget, sőt vannak emberek akiért meghalnánk. Most nem idegenekre gondolok. :D
2015. jún. 27. 17:57
 13/14 A kérdező kommentje:

igen. ezt mondom, hogy a nagyhal. az élet arra tanít hogy nagyhal légy...

amúgy annyira nem lehetsz szegény, ha azt mondod a pénz nem boldogít...

nem idegenekre gondolsz. ha nem idegen maximum a család..általában kevesebb mint 50 ember halna meg érte...az nem sokra elég, hacsak nem nyomod maffia szinten. ..de az már megint ördögi :D

2015. jún. 27. 22:29
 14/14 világvége1 ***** válasza:
Van a földön ami tökéletes: a jó ember szelleme. Nem a pokolban élünk, az egy összehasonlíthatatlanul rosszabb hely.
2020. máj. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!