Hogy legyen szerencsem a vizsgan?
megtanultam mindet,de van par olyan amit nem szeretnek huzni..es amilyen.szerencsetlen vagyok tuti azok kozul fogok huzni amit nem szeretnek, es normalis vaszokat szeretnek.
most gondolom jonnek az olyan valaszok hogy ha tudom mindet nem mindegy melyiket huzod?
hat nem.hiaba tudom mindet,nem mindegyikbol tudnek 5osre vizsgazni..
Lehet, hogy eddigi életed során "elég szerencsétlen" voltál, de az csak eddig tartott!!!
Mostantól megmutatod, hogy "te sem vagy rosszabb" mint a másik, "te is képes vagy ugyanarra" mint a másik, neked is ugyanúgy sikerül ezután minden, mint a másiknak!
Persze, ha ugyanannyit megteszel a siker érdekében, mint a másik!
Ha a lelkiismereted tiszta, mert tudod, hogy becsülettel tanultál, ha tudod, hogy mindent megtettél azért, hogy minden rendben legyen a vizsgán, akkor minden rendben lesz a vizsgán! Ez ennyire egyszerű!!!! :)))
4/4 megmondta a tutit.
Ha az egész életedhez úgy fogsz hozzáállni, hogy te szerencsétlen vagy, akkor jó nagy vesztes leszel. Minden FEJBEN dől el, és nem az ezotéria témakör fog téged a vizsgán segíteni. Csak gondolkozz. Eddig azt gondoltad, hogy szerencsétlen vagy. Szerencsétlen voltál? Az. Akkor most gondold azt, hogy király vagy. :) Mi leszel? :)
Így van!
Egyrészt fejben, másrészt: amit gondolsz önmagadról, azt sugárzod ki magadból mások felé = tehát ők is olyannak fognak látni, amilyennek te magadat látod, gondolod!
Az ezotériához annyiban van köze, hogy vannak tanítások, amelyek azt mondják: a környezeted, az életed, a körülötted levő emberek és tárgyak, sőt az események is a bensődben levő érzéseket, gondolatokat vetítik ki, vagyis mindezek a dolgok nem más, mint egy tükör = ilyen vagyok belülről, ha ez és ez vesz körbe, ha ez és ez történik velem, ha így viszonyulnak emberek hozzám, stb. stb.
Az élet egy nagy tükör!
"Ha változtatni akarsz az életeden, változtass a szokásaidon!"
Ez esetben az önmagadról alkotott véleményeden változtass, és ne holmi szerencsében bízz, hanem önmagadban!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!