Soha semmiben nincsen szerencsém! Mit tegyek? Mig körülöttem mindenki nyer, addig én mindig bukok! Elkeseredésemben már nem tudom, mit csináljak!
Amíg olyan dolgoktól várod a sikert, mint szerencse, jótanácsok, és társaik, vesztes is maradsz.
Idő és erő befektetésével, szorgalommal, munkával juthatsz előbbre.
az én tanácsom imádkozzál és kérd istent h adjon szerencsét +ráadésként kérj segitséget ASNIEL angyaltol ,aki a szerencse angyala. Hivd el magadhoz,tegyél rendet magadban és lakásban,és ugy hivd,mintha imádkoznál.
+rásegit ha füstölöt használsz vagy fortuna vagy silver rain-t.
Bár ha nem hiszel benne nem sokat segit, és pozitivan gondolkodj.
Tényleg semmiben sincs szerencséd?
- munkád van!
- rendezett életed van! Van időd és lehetőséged ide írni (tehát interneted is van).
- rendes, normális képzést kaptál! És jó adottságaid is vannak... régen láttam itt olyan kérdezőt, akinek az írásában egyetlen hiba sincs.
Javaslatom: írd össze, mennyire vagy szerencsés!
Jelölj ki egy időpontot (pl. minden nap du. 1 óra, vagy egy nap több időpont is lehet) - és nézd meg, hogy ami közvetlenül előtte történt, az mennyire volt szerencsés?
Teszem azt ebédeltél, és jó ebédet kaptál, nem öntötted le magad, volt időd élvezni... a lényeg az, hogy NE te válaszd ki a cselekményt, hanem pont a legutolsó legyen, akármi is volt az, és akármilyen kis jelentőségű is volt.
Akár az, hogy A-ból mentél B-be (ami lehet 20 méter is), és időben odaértél, nem volt gond közben.
Írd le ezt minden nap (pl. este szakíts rá egy kis időt), különben az agyad szelektíven fog emlékezni: csak arra, amire ő akar.
Az időpontot havonta változtasd, hogy ne mindig az ebéd legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!