Mik ezek a fénycsóvák körülöttem?
Régebben olvastam róluk, de elfelejtettem, hogy hívják. Pár hónapja történt meg velem, hogy zenét hallgattam és belenéztem a tükörbe, mire pár perc múlva ilyen virítófehér/sárgás fényt láttam a fejem körül, majd ezután egy zöld fényt is, ami sokkal nagyobb volt mint az a sárgás és egyébként körül is ölelte. Azóta mindig láttam ezeket a zöld fényt, sőt mikor átmentem a barátnőmékhez pizsamapartira és mikor lehúzták a redőnyt akkor nekik is volt, csak inkább ilyen lilás, rószaszínes. De tegnap miután sírtam egy családi ügy miatt a "zöld fényem" átváltozott pirossá. Ez valami rosszat jelent? Ennek egyáltalán változia kell?
Lány/12
az aurád! :)))
remélem sokáig megtartod a képességedet,és nem fognak az emberek úgy átváltoztatni,mint sokakat!Nehogy elhidd nekik,hogy halucinálsz,vagy képzelődsz,ha jót akarsz magadnak,mert ők nem tudják elhinni,mert ők nem is láttak talán soha..
rossz kategória.
vércukor szinted alacsony, vagy kevés az A vitamin a szervezetedben, egyél sok mogyorót!
pont földimogyorót eszek :D
aura! tényleg! köszönömmit lehet ezekről röviden tudni? sokan látják??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!