Meg van a jogsim már 3-honapja és még mindig nagyon nehéz a parkolás! Ez nagyon idegesit! A vizsgán szerintem szerencsém volt! Vagy ehhez idö kell? nektek mikorra sikerült?
Ez tényleg csak gyakorlás kérdése, három éve vezetek napi szinten, mostmár jól megy a parkolás, de eleinte én azzal gyakroltam, hogy elmentem egy hipermarket parkolójába, és ott próbáltam meg beállni a legkülönbözőbb helyekre.
Szerintem ezzel lehet a legtöbbet tanulni ;)
Ne keseredj el, gyakorlat kérdése az egész.
15 éve vezetek, és a járdaszegély mellé még mindig nem tudok normálisan beparkolni, ha nincs elég helyem ... Ha túl közel áll egymáshoz két autó (mármint a járdaszegély mellett már épp csak nekem lenne helyem közöttük), meg sem próbálom...
Ciki, de ez van.
Bp-en meghalnék.
Sztem ezen ne idegesítsd magad. Majd belejössz.
Nekem is szerencsém volt.
Én pont kifogtam egy olyan helyet, hogy előre belehetett állni. =)
Az egyetlen megoldás az, hogy gyakorolj sokat, nem tudom, hogy van-e a közelben egy jó parkolóhely, ahol lehetne gyakorolni.
Csak nyugalom! Idővel minden menni fog :) én is ebben a hitben vagyok parkolás ügyileg :)
2éve van jogsim és két autó közé járdaszegély mellé nem merek beállni :D
csak olyan helyen parkolok ahol 1v2 szabad hely van vagy két autó közé tolatva vagy ha van hely akkor előrefelé :)de ha a helyzet szükségessé teszi akkor bármit megcsinálok,sőt te sem lacafacáznál egyből menne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!