Bioritmusom szerinte fizikai állapotom 1%-on lesz. Szerintetel ez hatással lesz a vizsgámra?
Forgalmi vizsga napjáról van szó.intellektuális:74%,
érzelmi állapotom pedig 30% lesz.kicsit elvagyook keseredve,pont ebben a rossz állapotomban,közérzetemben kell majd vizsgáznom jövő héten.mennyire lesz ez hatással a vizsgámra? elvégre nem kell a vezetéshez fizikai állapot annyira,nem?
Mindenképpen halaszd el azt a vizsgát, mert 1% fiz azt is jelentheti, hogy ájulás környékez majd.
Ha oktató előtt leszel rosszul, vagy szédelegsz (ami még rosszabb, mert részegnek is gondolhat!!!), akkor hiába lenne meg elméleti, nem is fogják engedni hogy újra vizsgázz.
Ne ezen múljon!
Hát ez de egy hülyeség...
Megcsináltattam több helyen ezt a bioritmusos baromságot, és mindegyiknél mínuszban voltam, csak eltérő számokkal(???). Mégis a szellemi teljesítményem tökéletes, az érzelmi állapotom mínuszban van, legalábbis az átlagember-értelmezés szerint. Nem értem, hogy az emberekkel való negativitás miért rossz. A fizikai állapotom most tényleg mínuszban van, de ez így van már kb. egy hónapja, ami eszerint az ostobaság szerint lehetetlen.
De tudok neked segítséget adni: ne hidd el, hogy ez igaz, mert akkor a placebóhatás miatt tényleg fáradt leszel majd. Hidd inkább az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!