Főként fekete lények ált. A szemük világít vagy élénk. Szinte mindenhol vannak és sokféle alakjuk van gonoszak és van amelyiknek nagy energiája van ezek nevét keresem vagy képet róluk mert ahogy gooleba beírkálom semmi maximum ritkán kicsit hasonló?
"remélem 1 értelmes válasz is lesz..."
Erre a szóf.só kérdésre?
Te avesszőketnemhasználod,énaszóközt.
Ebből szerintem más se tudja meghatározni pontosan. Talán valamiféle árnylényre gondolsz, de pontosan nem tudom mi lehet.
És az előttem szólókhoz üzenném: A kérdező nagyon is jól tette, hogy nem használt "vesszőket" ugyanis ezzel hozzájárult a loúk visszahozásához. Ugyanis kollégám elmélete szerint a loúk azért tűntek el a Gyakorikérdésekről mert a felhasználók egyre több veccőt használnak a mondataikban. Ezért mostantól én is megpróbálom minimalizálni ezek számát.
kérdező! javaslomfussnekimégegyszerhaértelmesválaszt akarszkapni
agoolebaazugyegalibaakarlenni/!??"'§=()Í:%
,,a szemük világít, vagy élénk" -Démon
,,fekete lények"-Démon (így is megjelenhet-fekete alak)
,,fekete lény" - Slenderman?
,,amelyiknek nagy energiája van" -Poltergeist, démon?
Nem tudom, mire gondolsz...
nagyon ritkán használok vesszőt teljesen érthető nélküle is :) sok a *van szó viszont :D most hogy nézem. nem macska és elvileg nem is démonok és nem a szemeddel látod őket.
Mind1 majd találok valakit vagy egy oldalt :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!