Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon fura dolog történik...

Nagyon fura dolog történik velem, segítség, ébren álmodok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi történik velem. Tegnapelőtt este fura érzés tört rám, úgy a semmiből, még sosem éreztem ilyent. Mintha valami összeszorította volna a fejem, aztán valami képeket kezdtem látni, mint mikor álmodik az ember (jelzem, nem voltam álmos). Gyakorlatilag nagyon sokat nem tartott, fokozatosan elmúlt, de borzalmas deja-vu érzésem lett. Hihetetlen erős volt, szinte már fájt. Aztán lassan az is felhagyott és hihetetlenül félelem érzetem lett, amit nem tudtam mire vélni. Hiába próbáltam utána visszaemlékezni a történtekre (amit láttam vagy ébren álmodtam vagy nem tudom minek nevezzem) nem ment, semmi nem maradt meg. Tegnap, szinte ugyanebben az órában ugyanez lejátszódott, pont így, azzal a különbséggel, hogy idő közben próbáltam megjegyezni ezt-azt, de hiába, ahogy vége lett, ismét elfelejtettem egy-két kép kivételével. Ma ismét megtörtént. Mi történik velem, mire véljem ezt, hogy szabadulhatok meg tőle, mert borzalmas..

2015. jún. 18. 03:15
1 2
 11/15 Legoman ***** válasza:

Próbáld meg, hogy amikor megint érzed ezt, akkor menj át egy másik szobába.

Attól független nézd meg a vezetékeket és az eszközöket, mert nem tudhatod.

2015. jún. 18. 14:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Megnéztem a vezetékeket, minden rendben velük.
2015. jún. 18. 16:08
 13/15 Fish1 ***** válasza:

Miért borzalmas? Negatív képeket látsz, vagy csak megijesztett a helyzet újdonsága?

Nekem meditáció alatt történt ilyen. De egyáltalá nem volt szörnyű.

2015. jún. 19. 18:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, nem emlékszem a képekre szinte egyáltalán. Másodszor, amikor ez történt megmaradt 1-2 kép, de valahogy nem pozitivitás árad belőlük.
2015. jún. 19. 19:30
 15/15 anonim válasza:
Ne izgulj, nekem a melegtől szokott ilyesmi lenni, vagy ha lázas vagyok. Értelmetlen, szürreális gondolataim vannak amiktől beparázok, halálfélelmem lesz, vagy hogy elvesztem egy családtagom, amiktől ugya nagyon rosszul érzem magam. De amint elmúlik a lázam, ezek elmúlnak. Szóval szerintem várd még a lehűlést, és ha utána még mindig jelentkezik, kezdj el utána járni.
2015. júl. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!