Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudat alatt érzékelem ha...

Tudat alatt érzékelem ha valami negatív dolog történik. Hogy tudnám ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta valahogy előre érzem ha valami komolyabb negatív esemény történni fog a környezetemben.

Valahogy,valamilyen formában párnappal előre mint ha kapnék egy figyelmeztetést amivel persze soha nem akarok foglalkozni hisz az ember ha mélyebben beleásná magát ezekbe a dolgokba,biztosan megsínylené mint érzelmileg mint mentálisan.

Nos, sajnos az én estemben elég komoly háttérszele van ennek a témának, amit most jelen esetben nem szeretnék mélyebben feszegetni hisz lezártam.

15éves korom óta rendszeresen előre megálmodom ha valaki közelálló személy megfog halni.

A nagynéném elég komolyan foglalkozott ezekkel a dolgokkal amiért a család nagy része nem is tartotta vele a kapcsolatot sokszor volt hogy felkeresett iskolában,vagy csak az utcán és kérte hogy menjek el hozzá (annak ellenére hogy a szüleim tiltottak tőle),mert szeretne megtanítani olyan dolgokra ami által nem érhet semmilyen sérelem mivel tisztában volt azzal,hogy érzékenyebben reagálok ezekre "dolgokra" mint mások.

19éves koromig rendszeresen találkoztunk sok mindent tanultam,megtapasztaltam,érzékeltem.Sajnos ő már elhunyt rá egy évre így 20éves koromra egyedül is maradtam és nem igazán volt kedven tovább folytatni a "szellemekkel" való kapcsolat fent tartást. (huh ez morbid volt)

Sajnos az álmok mellet volt "szellem idézés",jóslás minden olyan ami csak a bajt hozza az emberre ha egyedül fog bele.Sikerült is lezárnom,úgy "ámblokk" mindent körülbelül 4éve.Az álmokat kivéve.

Most 26éves vagyok,nem tudom kizárni újra érzem, ha valami történni fog,megálmodtam előre 4hete hogy megfog halni valaki hozzám közelálló személy, sajnos az arcukat soha nem látom,le is írtam egy naplóba, haza szóltam a szüleimnek is,hogy óvatosak legyenek (sajnos idővel rá jöttek,jobb ha hallgatnak rám ha kérem.)

Igazam is lett váratlanul elhunyt egy családtagom rá egy hétre.Pár napra rá ismét álmodtam hogy megfog valaki halni és nyugtatgattam magam,hogy ez lehetetlen hisz nincs egy hete,hogy eltemettük egy rokonunkat biztosan csak a sokk hatás ami ért. 4napja ismét meghalt egy családtagom váratlanul....(felfoghatatlan)

Az álmok nem is aggasztanának annyira, csak újra elő jött az amitől rettegek, A haláluk napján most épp éjjel 3:30 felé felriadtam és lemerevedtem, elmondhatatlanul félelmetes érzés amikor felriadsz az ágyban vagy épp ahol vagy és lemerevedsz a lábaid és a karjaid mozdulatlanok, mint ha nem te irányítanád a tested igaz,hogy ez szinte egy percig sem tart, de adott esetben olyan mint ha soha nem érne véget.

Közben elkap egy elképesztő,rideg,komor érzés,leírhatatlanul nagy ürességet érzek,olyan semmittelen érzés, mint ha nem lennének érzéseid sem szomorú sem vidám csak az üresség.

Hihetetlenül rossz érzés pedig csak olyan fél perc az egész míg ez tart.Utána megszűnik és mint ha semmi nem történt volna.Tapasztalatból már tudom, hogy olyankor valaki hozzám közelálló személy meghalt.

Mint ahogy most is történt,hisz itt is kiderült utólag hogy éjjel 3óra 34kor halt meg.

Ez nem újdonság hisz tudom,hogy mikor ez történik velem akkor máshol épp meghal egy közel álló személy akit szerettem,de én ezt az érzés nem akarom nem akarom az álmokat nem akarok,semmit ami ezzel a témával kapcsolatos.

Szomorú és egyben dühítő mikor tudod,hogy valami történik és nem tudsz időben reagálni rá nem tudsz segíteni pedig kapsz egy figyelmeztetés nem vagyok már 10en éves,hogy ezzel foglalkozni tudjak.Még sem tudom teljesen elnyomni ezeket az érzéseket.

Hibbant nem vagyok:) voltam kivizsgálásokon persze nem mondtam el konkrétan mi is van velem csak annyit amennyit kell hogy ne a dili osztályra küldjenek tehát,hogy van mikor le merevedek mint a kő.

Mondanom is felesleges semmit nem találtak egészséges vagyok mint a makk :) mentálisan is és fizikailag is.még sem tudom helyre tenni a dolgokat.

Mégis valamiért azt érzem kell,hogy segítséget kérjek itt,annak ellenére,hogy tisztában vagyok azzal,hogy nem mindig megfelelő, hiteles személyek adnak itt választ.

Ennek ellenére még is azt kérem,hogy aki valóban nem tudna konkrét választ,útmutatást adni az ne rombolja,rabolja az idegeimet,időmet.

2015. márc. 29. 13:46
 1/3 A kérdező kommentje:

Mit is vártam itt...

Azért köszi,hogy a többi troll megkímélt.

Jól eső meglepődöttség volt (eddig).

2015. márc. 29. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A valószínű okok:

1. véletlen

2. tudatos torzítás (ez a legvalószínűbb, a rossz érzések utólag nyernek megerősítést, pedig semmi közük a halálesetekhez)

A valószínűtlen okok: bármilyen ezoterikus jelenség.

2015. márc. 30. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Seggpaszta
2015. okt. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!