Piros, vörös fonott karkötőt hordok november óta a jobb csuklómon. Azóta sok negatív dolog történt velem. Lehet köze hozzá?
December elején olyan beteg lettem hogy 3 hétig az ágyból sem bírtam kikelni és az orvosok nem tudták megmondani mi volt a bajom. Legfőképpen a szívemet viselte meg. Állandó 140-160as pulzusom volt. És nagyon lefogytam(4 hét alatt kb. 15 kg-t). azóta már jobban vagyok de még mindig állandóan gyötör valami nyavalya mert állandóan fáj a fejem, az orrom december óta be van dugulva, izomfájdalmaim vannak és még reggelente nagyon kalimpál a szívem.
A ráadás pedig hogy a jobb csuklom annyira fáj hogy lassan meg sem bírom mozdítani.
Soha nem voltam beteges, vidám személyiségnek tartom magam.
Az orvosok már nem tudnak segíteni mert minden létező vizsgálatot elvégeztek és mind negatív lett. Ezért gondoltam hogy más felé kellene keresgélnem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Miért hordod a karkötőt?
Jelképez valamit, vagy csak dísz?
Hát csak úgy megtetszett és megcsináltam, de közben arra gondoltam hogy majd szerencsét hozz és megvéd. Kidobni miért nem akarom hát mert attól félek hogy ha kidobom akkor még rosszabbul leszek mert lehet nem is az okozza a problémáimat sőt lehet ráadásul ez védett meg attól hogy ne legyek rosszabbul. Nem tudom mire gondoljak csak már tényleg elkezdtem ilyen dolog felé asszociálódni mivel már tényleg nem nagyon van magyarázat a tüneteimre. Egyébként jártam már "dilidokinál" is és ő kizárta hogy az elmémmel lenne bármi probléma, csak gondoltam leírom még mielőtt valaki azt hiszi dilis lennék. :)
Valaki aki ért hozzá ki segíthetne. Szabad hordani egyáltalán piros karkötőt a jobb csuklón? Vagy mit tehetnék hogy elmúljanak a tüneteim?
Szia!
Hihetetlennek hangzik, de lehet benne igazság, amit írsz.
Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy van benne igazság.
Az ezotéria elvileg ugye ártalmatlan dolog, "nem lehet semmi bajod" "csak segít" "csak jól járhatsz".
Háááát...
Én ugyanezt tettem, mint te, csak kristályokkal, hordtam őket "orrba-szájba", mert egyrészt szépek, másrészt ugye védenek, segítenek...
Soha életemben nem voltam olyan rosszul, és nem voltam olyan fáradt és beteges, mint akkor, amikor volt féldrágakő gyűrűm, karkötőm, nyakláncom, hogy segítsenek ebben-abban.
Amúgy is belementem akkoriban az ezotériába, és nem hogy jól lettem, de nagyon rosszul lettem.
Kicsit belebolondultam az az igazság.
Mindenben jeleket láttam, "ez biztos azért történt, mert..." "ezzel biztos az őrangyalom akart üzenni", folyton figyeltem magam, hogy mire gondolok, hogy nehogy "bevonzzak" valami rosszat a negatív gondolatokkal, "pozitívan gondolkodtam", hajtogattam a megerősítéseket, angyal kártyát vetettem, meg minden...
Egy nap abbahagytam, mert már azt sem tudtam, merre vagyok arccal.
Kidobtam a kártyákat, a kristályokat, a féldrágaköveket, és az ezo-könyveket.
És kitisztult az agyam, OKÉ vagyok.
Igazuk van azoknak, akik az ezotériát szidják.
Így visszagondolva úgy látom, hogy IGEN, így van sajnos, én sem voltam normális.
Kezdtem behülyülni az ezotériába, ebbe az állandó "gondolkodj pozitívan, mindennek oka van, nincs véletlen, ez a karmád," és egyéb baromságokba.
Nem érdekel már az egész ezotéria.
Van, ami van, leginkább az van, amit látunk, és normálisan kell megoldani a bajainkat, nem védelemmel, meg kristállyal, karkötővel, meditálással, stb...
Dobd ki a bánatba a karkötődet, és felejtsd el az ilyen dolgokat!
Köszönöm a választ!
Hát levágtam és kidobtam....egy próbát megér.
Majd írok hogy mi történt!
Na hello!
Akármennyire is fura kezdek jobban lenni!
A csuklóm ami már majdnem 3 hete úgy fájt hogy mozdítani is alig bírtam 1,5 napra rá hogy levágtam a karkötőt megszűnt a fájdalom, TELJESEN és HIRTELEN!
Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban(csak már nem tudtam máshol kutatni a tüneteim kiindulására), de most valamiért jobban vagyok az izom fájdalmaim is már majdnem teljesen megszűntek.
Remélem teljesen felépülök!!!
Hát azt nem mondanám, hogy szorongtam a karkötő viselésétől mivel csak kb. 4 hete kezdtem el gondolkozni azon mi történt mit tettem december elején és november végén amitől megbetegedhettem.
Végig gondoltam mindent szépen és hát maradt a karkötő és akkor elkezdett érdekelni okozhat e bármi ilyet egy tárgy, amit persze azért csináltam hogy szerencsét hozzon és megvédjen.
Még azért most se hiszem el hogy azért lennék jobban mert eltávolítottam.
Egyszerűen nem az a fajta vagyok. De már más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!