Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Piros, vörös fonott karkötőt...

Piros, vörös fonott karkötőt hordok november óta a jobb csuklómon. Azóta sok negatív dolog történt velem. Lehet köze hozzá?

Figyelt kérdés

December elején olyan beteg lettem hogy 3 hétig az ágyból sem bírtam kikelni és az orvosok nem tudták megmondani mi volt a bajom. Legfőképpen a szívemet viselte meg. Állandó 140-160as pulzusom volt. És nagyon lefogytam(4 hét alatt kb. 15 kg-t). azóta már jobban vagyok de még mindig állandóan gyötör valami nyavalya mert állandóan fáj a fejem, az orrom december óta be van dugulva, izomfájdalmaim vannak és még reggelente nagyon kalimpál a szívem.

A ráadás pedig hogy a jobb csuklom annyira fáj hogy lassan meg sem bírom mozdítani.

Soha nem voltam beteges, vidám személyiségnek tartom magam.

Az orvosok már nem tudnak segíteni mert minden létező vizsgálatot elvégeztek és mind negatív lett. Ezért gondoltam hogy más felé kellene keresgélnem.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 23. 14:50
1 2
 11/18 Szonjus válasza:
69%
A cigányok piros szalagot kötnek a kisbabák karjára, hogy ne lehessen őket megátkozni... sok felnőtt cigány is hord valamilyen formában piros karkötőt, mert úgy tartják, hogy megvéd az átkoktól... ez olyan babona féle...
2012. dec. 4. 19:40
 12/18 anonim válasza:
100%
Remélem még olvasod, rossyul hasynaltad a piros karkötőt nem jobb csuklóra rakják, hanem a bal csuklóra
2013. jan. 12. 15:44
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Már nem hordok semmit inkább, azóta felépültem jobban vagyok és ezt nem kockáztatom, akár volt köze a tüneteimnek a karkötőhöz akár nem.

2013. jan. 28. 17:34
 14/18 anonim válasza:
100%

Arra a kérdésre, hogy ez okozta-e a problémáidat, nem akarnék semmit mondani, mindenki abban hisz, amiben akar, én ebben speciel nem. Mindamellett tényszerűen megjegyezném, hogy a kabbala szerint (tehát nem én találtam ki vagy hiszem ezt :)) piros szalagot vagy fonalat kell kötni a BAL csuklóra a szerencséért, jólétért és boldogságért; kék szalagot a JOBB csuklóra az egészségért és a biztonságért. Balkezeseknél a két csukló fordítva van. A karkötőt addig kell viselni, míg le nem foszlik.

De az én véleményem az, hogy ez csak akkor számít, ha hiszel benne, afféle önhipnózis. :D Ja, és nem hinném, hogy különösebben higiénikus lenne állandóan viselni bármit, ami nem tisztítható, fertőtleníthető rendesen, és nem kemény, mint pl. a fém ékszerek... :)

2013. márc. 25. 09:07
 15/18 anonim válasza:
100%
Szinte biztos,hogy van köze hozzá..:) A piros szerencsekarkötőt csak akkor viseld,ha valakitől kapod és csak ő rakhatja rád. Lehet,hogy hülyeségnek hangzik..De én is csináltam magamnak és csak rossz dolgok történtek velem. Aztán levettem,kaptam mástól és ő rakta rám.Azóta szerencsés embernek mondhatom magam. :)
2014. máj. 16. 14:42
 16/18 Hozé1 válasza:
és mi van abban az esetben ha a lányom kapta az anyuéktól többet is és mi is szeretnénk magunkra tenni a feleségemmel?Lehet hogy ezálltal mi is szerencsétlenekké válnánk?
2015. febr. 1. 14:33
 17/18 anonim válasza:
Hozé1! A karkötőt hogy a megfelelő hatást érje el cigány jósnak kell elkészíteni és feltenni a személyre , bal csuklón kell elhelyezni(a szív miatt).Úgy tartja a mondás ... Míg magától le nem foszlik a karkötő addig nem tisztul meg az ember a rossztól... illetve aki ilyet hord azon nem fog az átok és rontás. -Akit nem érdekel, nem kötelező elolvasni-
2015. márc. 8. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kerültem bele ilyen körökbe, hogy úgyszólván rejtett képességek miatt odaátról ért engem egy támadás és egy szeánsz végén szükségem volt a karkötőre. Bal csuklóra! Amikor megtette a dolgát, akkor leszakadt rólam. Azóta pedig hordok ásványokat, sokkal jobban vagyok a bőrömben, határozottan sokkal erősebb energiákat érzek magamban, és gyógyítást fogok tanulni. Nyílván nem mindegy, hogy ki milyen ásványt vagy egyéb dolgot szerez magának és hogyan használja fel. Mindenképpen utána kell járni előtte.
2016. okt. 11. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!