Piros, vörös fonott karkötőt hordok november óta a jobb csuklómon. Azóta sok negatív dolog történt velem. Lehet köze hozzá?
December elején olyan beteg lettem hogy 3 hétig az ágyból sem bírtam kikelni és az orvosok nem tudták megmondani mi volt a bajom. Legfőképpen a szívemet viselte meg. Állandó 140-160as pulzusom volt. És nagyon lefogytam(4 hét alatt kb. 15 kg-t). azóta már jobban vagyok de még mindig állandóan gyötör valami nyavalya mert állandóan fáj a fejem, az orrom december óta be van dugulva, izomfájdalmaim vannak és még reggelente nagyon kalimpál a szívem.
A ráadás pedig hogy a jobb csuklom annyira fáj hogy lassan meg sem bírom mozdítani.
Soha nem voltam beteges, vidám személyiségnek tartom magam.
Az orvosok már nem tudnak segíteni mert minden létező vizsgálatot elvégeztek és mind negatív lett. Ezért gondoltam hogy más felé kellene keresgélnem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ!
Már nem hordok semmit inkább, azóta felépültem jobban vagyok és ezt nem kockáztatom, akár volt köze a tüneteimnek a karkötőhöz akár nem.
Arra a kérdésre, hogy ez okozta-e a problémáidat, nem akarnék semmit mondani, mindenki abban hisz, amiben akar, én ebben speciel nem. Mindamellett tényszerűen megjegyezném, hogy a kabbala szerint (tehát nem én találtam ki vagy hiszem ezt :)) piros szalagot vagy fonalat kell kötni a BAL csuklóra a szerencséért, jólétért és boldogságért; kék szalagot a JOBB csuklóra az egészségért és a biztonságért. Balkezeseknél a két csukló fordítva van. A karkötőt addig kell viselni, míg le nem foszlik.
De az én véleményem az, hogy ez csak akkor számít, ha hiszel benne, afféle önhipnózis. :D Ja, és nem hinném, hogy különösebben higiénikus lenne állandóan viselni bármit, ami nem tisztítható, fertőtleníthető rendesen, és nem kemény, mint pl. a fém ékszerek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!