Normális dolog történik velem?
Figyelt kérdés
Már évek óta képes vagyok arra, hogy váltsam az álmaim. Ez akkor sikerül, ha raeszmélek, hogy álmodom, onnanstól simán kapcsolok a következőre. Sokszor próbáltam fel is ébresztenem magam, de reggel rájöttem, hogy azt álmodtam, hogy felébredek, igazábósl nem keltem fel. Pár hónapja viszont tenyleg kifejlesztettem az akarattal való kelést. Azonban ez mindig "fáj", kellemetlen erzes. Ha hirtelen alszok vissza akkor pedig álmodok miközben ébren vagyok! Mozgatom a testem, forgatom a fejem a párnán, de ekozben latom es mar hallom is az álmom, csak akkor hagyja abba ha kinyitom a szemem, akkor is van, hogy a hallas nem tunik el, csak a kep. Ez normalis?2014. márc. 27. 08:52
1/7 anonim válasza:
"Ha hirtelen alszok vissza akkor pedig álmodok miközben ébren vagyok!"
Heee??
2/7 anonim válasza:
Igen, vannak feltételezések miszerint ha valaki sokat gyakorol irányítani is tudja az álmait.. De azért szerintem keress fel egy szakembet.
3/7 anonim válasza:
Ébredés után nálam is előfordul, hogy még olyan szinten alfában vagyok, hogy nyitva van a szemem és érzékelem a külvilágot, ugyanakkor még folyamatos álomképeket látok magam előtt, azaz egyszerre a kettőt átfedésben, de egyiket sem teljes intenzitással.
Ezt normálisnak tekintem.
4/7 Laylah válasza:
Félig-meddig tudatos álmodásnak látszik.
6/7 anonim válasza:
igen,és ha megtanulod irányitani,az nagyon kiráj,mert azt álmodsz,amit akarsz...AZT TESZEL,AMIT CSAK AKARSZ,...mármint pl lebeghetsz,lehetsz gazdag,stb,stb.
7/7 anonim válasza:
Ez a tudatos álmodás mások ezt nagyon sokáig gyakorolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!