Miért titkolja a természet, hogy mi van a halál után? Miért nem tudunk sok mindent a világról?
Az energiamegmaradás tétele csak az energiára vonatkozik, (amiről gondolom fogalmad sincs, hogy mit jelent valójában), nem akármire.
# 12
Legyünk már képesek odaképzelni minden válaszhoz, hogy SZERINTEM!!! Itt mindenki a véleményét közli, nem a Nagy és Végső Igazságot.
A természet nem titkol erről semmit, sőt, az arcunkba tolja, ha akarjuk, ha nem. Mi szeretnénk nem tudni róla.
(SZERINTEM....jó így?....megfelel?...nem?...)
Ha tudnád, hogy van túlvilág, akkor a halhatatlan lelkedet féltve, csak azzal foglalkoznál, hogy életed után, a jó helyre kerülj.
Ha tudod, hogy nincs túlvilág, akkor csak a földi javaknak élnél nem törődve a törvényekkel, következményekkel, a szabad akarat maximális kihasználása káoszhoz vezet.
A kétely és az ismeretlen tartja fel az egyensúlyt. Az orvosi esetek, pl.: meghalt, leállt a szíve a betegnek, utána 1-2 perccel újra indult... és eltérő válaszok, "láttam a fényt..., nem láttam semmit, csak, mintha elaludtam volna..." Csak a kételkedés állandó fenntartására szolgál.
(Ha valamiről tudod, hogy létezik, akkor már nem hiszel benne, hanem tudod, megváltozik az értéke.)
24 "Ha tudod, hogy nincs túlvilág, akkor csak a földi javaknak élnél nem törődve a törvényekkel, következményekkel, a szabad akarat maximális kihasználása káoszhoz vezet."
Ez természetesen nem így van, mert nem mindenki úszkál a pénzben, hogy azt tegye amihez kedve támad, és a törvényeket áthágva nem akarja a börtönben leélni az életét!
25 És mi van akkor, ha soha nem tudod meg, mert ugyebár, ha nincs semmi, akkor te sem leszel, így soha nem tudod meg az igazságot. Így viszont megbánni sem tudod, hogy mindezidáig tévhitben éltél.
Ez a te saját döntésed.
Ha felakarsz világosodni, tudatos lenni világ dolgairol utánna nézel, megtehetjük.
htt
p://hu.sc
ribd.com/do
c/99684459/Beszelgetes-Rejtettkezzel-a-teljes-anyag#scribd
Itt van minden kinyilatkoztatott igazság: [link]
Az igazság, az út és az élet: Jézus Krisztus. Tanuljátok Jézust és minden világos lesz számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!