Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért titkolja a természet,...

Miért titkolja a természet, hogy mi van a halál után? Miért nem tudunk sok mindent a világról?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 05:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#19-20: felesleges az energiamegmaradást meg a semmi definícióját felhozni ennél a témánál. Aki azt mondja, hogy "a halál után nincs semmi", az valójában arra gondol, hogy "az élet után csak a végleges halál van, semmi más". Úgy értik, hogy nincs túlvilág, nincs következő élet, nincs semmi ilyesmi.
2015. jún. 10. 14:58
 22/29 Ozmium42 ***** válasza:
7%

Az energiamegmaradás tétele csak az energiára vonatkozik, (amiről gondolom fogalmad sincs, hogy mit jelent valójában), nem akármire.

[link]

2015. jún. 10. 15:11
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

# 12

Legyünk már képesek odaképzelni minden válaszhoz, hogy SZERINTEM!!! Itt mindenki a véleményét közli, nem a Nagy és Végső Igazságot.

A természet nem titkol erről semmit, sőt, az arcunkba tolja, ha akarjuk, ha nem. Mi szeretnénk nem tudni róla.

(SZERINTEM....jó így?....megfelel?...nem?...)

2015. jún. 10. 15:13
 24/29 Equinox válasza:

Ha tudnád, hogy van túlvilág, akkor a halhatatlan lelkedet féltve, csak azzal foglalkoznál, hogy életed után, a jó helyre kerülj.

Ha tudod, hogy nincs túlvilág, akkor csak a földi javaknak élnél nem törődve a törvényekkel, következményekkel, a szabad akarat maximális kihasználása káoszhoz vezet.

A kétely és az ismeretlen tartja fel az egyensúlyt. Az orvosi esetek, pl.: meghalt, leállt a szíve a betegnek, utána 1-2 perccel újra indult... és eltérő válaszok, "láttam a fényt..., nem láttam semmit, csak, mintha elaludtam volna..." Csak a kételkedés állandó fenntartására szolgál.

(Ha valamiről tudod, hogy létezik, akkor már nem hiszel benne, hanem tudod, megváltozik az értéke.)

2015. jún. 10. 16:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Való igaz, az embernek semmi nem elég.. Mi van a halál után? Hidd el barátom, MEGFOGOD TUDNI! hova kapkodsz?
2015. jún. 10. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:

24 "Ha tudod, hogy nincs túlvilág, akkor csak a földi javaknak élnél nem törődve a törvényekkel, következményekkel, a szabad akarat maximális kihasználása káoszhoz vezet."

Ez természetesen nem így van, mert nem mindenki úszkál a pénzben, hogy azt tegye amihez kedve támad, és a törvényeket áthágva nem akarja a börtönben leélni az életét!

25 És mi van akkor, ha soha nem tudod meg, mert ugyebár, ha nincs semmi, akkor te sem leszel, így soha nem tudod meg az igazságot. Így viszont megbánni sem tudod, hogy mindezidáig tévhitben éltél.

2015. jún. 10. 17:06
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez a te saját döntésed.

Ha felakarsz világosodni, tudatos lenni világ dolgairol utánna nézel, megtehetjük.

htt

p://hu.sc

ribd.com/do

c/99684459/Beszelgetes-Rejtettkezzel-a-teljes-anyag#scribd

2015. jún. 10. 22:22
 28/29 anonim válasza:
37%
Elképesztően csodálatos, hogy a természet mennyi mindent elénk tár. Sok esetben példát is vehetünk az állatoktól és a növényektől is. A halál az bizony az élet szerves részét képezi. Isten adja az életet és napjaink száma az Ő kezében van. Egy végtelelenül kegyelmes Úrról van itt szó. Aki nem hisz, aki még nem ismeri őt, annak ez teljesen érthetetlennek tűnik.. De nem az! Mindenki hisz valamiben. Vannak akik a semmiben, a véletlenben. Mennyivel nehezebb hinni Teremtő Atyánkban, mint az ősrobbanásban? A mi emberi agyunk képtelen felfogni azt a szót, hogy örökkévalóság. Ez egy teljesen más dimenzió... Függetlenül attól, mit hiszünk, egyszer véget ér e földi életünk. Testünk elbomlik, de mi lesz a lélekkel? A 2.világháború alatt megpróbáltak egy friss hullát éltre keltemi. Beindították a vérkeringést meg minden, aztán.....a halott hörgött egyet. Annyira megijedtek a kutatók, hogy rögtön befejezék ezt a merész kíváncsiskodást. Valami félelem foghatta el őket. Isten a saját képére teremtette az embert, szabad akaratot adott neki, így ehetett Éva arról a bizonyos fáról is. Mindent megtehetünk, mindenre képesek vagyunk-mondja a sátán. Ám nem minden használ. A sátán egyébként az Úr angyalala volt, az angyalokat is úgy teremtette ("Kezdetben teremtette Isten a Mennyet és a Földet"), csakhogy fellázadt az Úr ellen. Mi is egytől egyig ilyenek vagyunk. Isten mégis szerete minket, fontosak vagyunk neki. Senkit sem kényszerít a hitre erőszakosan, csak jön felénk szelíden, kopogtat a szívünk ajtaján, vár, hogy beengedjük Őt. Semilyen élvezet hajszolásából nem lesz akkora, igazi, tartós örömünk, mint abból, ha meglátjuk bűneinket és leborulunk a kereszt alatt. Keresztény családban nevelkedek, de nekem is meg kellett térnem a bűneimből. Éreztem, hogy valami még hiányzik, valami még eltakarja szemem elől a Napot. Éjszaka tört rám többször a halálfélelem: Mi lesz velem, ha ma meghalok? Hova tartok Uram? Még adj időt, ne állok készen! S ő meghallgatta szavam, befogadott az ő országába. Azóta egyre jobban szeretem, egyre több mindent értek, ez a hitbeli növekedés. Jézus érted is meghalt és imádkozik, hogy átadd életed. Leveszi válladról a terheket, nem kell egyedül bajlódnod, Ő mindig ott lesz veled. A nehézségekben is áldani tudod majd, felszárítja könnyeid és mindi megbocsájt. Nem félelembő, hanem hálából fogsz neki szolgálni. A világ hangosan zajong körülöttünk, de hallottad már az éjszaka csendjébe, hogy valalki hív? Persze ez nem szó szerint értendő, de igen: Ő az. Nagyon szeret téged és türelmesen vár.
2015. jún. 14. 08:41
 29/29 anonim válasza:
44%

Itt van minden kinyilatkoztatott igazság: [link]

Az igazság, az út és az élet: Jézus Krisztus. Tanuljátok Jézust és minden világos lesz számotokra.

2015. júl. 3. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!