Hogy gyilkoljak meg démonokat vagy szellemeket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 10:58
71/159 anonim válasza:
Jack hogy példa a démonokra? Esetleg a shin megami tenseiben.
72/159 A kérdező kommentje:
azt olvastam róluk hogy tudnak ugrálni a világok között ugyhogy kétlem hogy egy helyben maradna.
2015. jún. 6. 16:30
74/159 anonim válasza:
Én meg azt olvastam róluk, hogy patájuk, szarvuk, és denevérszárnyuk van, de a gyakorlatban meg nincs nekik.
75/159 A kérdező kommentje:
vannak jó emberek meg vannak rossz emberek eddig értitek? és vannak jó démonok meg rossz démonok én csak a rosszakat akarom megölni.
2015. jún. 6. 16:32
76/159 anonim válasza:
Nem hinném, hogy mi nem értjük.
77/159 A kérdező kommentje:
de engem csak érdekel ez a téma különösebben nem látok rá nagy esélyt hogy üldözni fogom őket
2015. jún. 6. 16:34
78/159 anonim válasza:
Nincs rá esélyed, hogy üldözd, vagy csak akár közel is kerülj egyhez. És ez így van rendjén.
79/159 A kérdező kommentje:
akkor honan jött a köztudatba hogy gonoszak?
2015. jún. 6. 16:35
80/159 anonim válasza:
Az ember szereti felcímkézni a dolgokat. Ami tud ártani az embernek, az rossz, gonosz. Aminek az ember tud ártani, vagy ki tudja használni, esetleg ne adj isten valami önként segít, az jó. A mesében a farkas gonosz, mert meg tudja ölni az embert. A bárány jó, mert nem, viszont meg lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!