Hogy gyilkoljak meg démonokat vagy szellemeket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 10:58
151/159 anonim válasza:
Démont nem könnyű megölni vagy elűzni. Max elzárni tudod de a legbiztosabb, hogy ha jó messze elkerülöd őket. Vagy.. tanulj meg latinul kántálni és azzal talán el tudod űzni.. de én azt mondom démonnal jobb nem sz*rakodni mert az ártani is tud, nem csak lelkileg de testileg is. (Értsd-> karmolások a test részein stb.)
152/159 anonim válasza:
Keressél Torrenten, vagy vegyél Steamen egy démon, szellem irtós játékot. Szerintem ez reális.
153/159 anonim válasza:
Nézzél ilyen témájú horrorfilmeket,vagy vedd fel a kapcsolatot Andy Vajnával,ő ajánl neked oktató filmet.(terminátor sorozat)
154/159 Stewie Griffin(real) válasza:
Huhh gyerekek !!! Ez azért nem semmi. Szerintem itt pár emberke túl sokat nézte a "Supernatural" című sorozatot. Ami biztos, hogy ez a világ létezik. Itt születünk, élünk, majd felfordulunk mint a büdös bogár. Ez van. A hit szép dolog, bár szerintem az egész dolgot (bármely vallás megteszi, hisz mind egy másikból alakult ki) a második legöregebb, legbetegebb, leggyengébb (kinek mi a szimpi) ember találta ki, aki látta az elsőt meghalni és félt a saját múlandóságától. A személyes véleményem az, hogy nincs "odaát" semmi, amint meghalsz lámpaoltás és annyi volt. Sejtem, hogy "Huo Xianren" mire gondolt, bár lehet tévedek, de szerintem Ő meg a Constantine című filmet látta túl sokszor. Ezért kedves kérdező csak azt tudom neked javasolni, hogy élj olyan teljes életet, amilyet csak tudsz, mert ebből csak egy van. Ne cseszd el a semmi keresésével. Nősülj meg, legyenek gyerekeid. Vidd el a fiad focizni, vagy a lányod táncórára, akármit csak akarsz, de a semmi nem lesz más csak semmi, bármit is teszel.
155/159 anonim válasza:
Nos sokszor láttam a Constantine-t. Ez tény. De ettől még nem leszek keresztény, az pedig kereszténységhez közeli okkultizmus.
Szerintem az nem baj, ha valaki kereséssel tölti az életét. Nem mindenkinek való az az életmodell amit te felvázoltál. Neked lehet hogy beválik, működik, de nem hiszem hogy mindenkinek ezt kell követnie, és ezért nem érdemes rábeszélned senkit. Te a leírtakban megtalálod azt, amit az életben keresel, más nem. Akkor van probléma, ha bármelyik fél rá akarja kényszeríteni a nézeteit a másikra, még ha csak rábeszélés szintjén is.
156/159 Varga Pisti válasza:
Erre semmi esélyed nincs, mert nem áll hatalmadban sem neked sem másnak, akik ezt gondolják tévednek. Isten teremtet mindent ami létezik, de nem teremtett bukott angyalt=démont. Lucifer lázadása miatt vált bukottá az angyalsereg harmada. Elűzni sem tudod őket önerődből, de nem ajánlom ezekkel a lényekkel való kapcsolatfelvételt. Inkább keresd az élő Istennel a kapcsolatot, akkor lesz értelme az életednek. Isten nem pusztítja el a démonokat, pedig Neki van rá hatalma.
157/159 anonim válasza:
NÉZD MEG A Ghost Busters c.filmet!
158/159 Stewie Griffin(real) válasza:
Nem vitázom. Tényt közöltem. Nekem mindegy, hogy keresztény, buddhista, Jehova tanuja, esetleg Ószövetség párti... Akár elfogadod, akár nem, attól még tény, hogy az ember találta ki. Első sorban félelmében, majd későbbiekben irányítás céljából. Tehát még egyszer a gyengébbek kedvéért. A nem létezőt nem tudod levadászni. Aki pedig azt állítja, hogy látott szellemet, vagy démont(utóbbi jelntsen bármit is) egyszerűen hazudik és annyi, esetleg beteg, vagy figyelemre vágyik. Azt meg, hogy legyen családja, azért írtam, mert úgy lehetsz igazán valaki és nem mellesleg halhatatlan, ha a gyermekeidben élsz tovább (nem szó szerint értem...) Hiszen ne már.... Ha léteznének ilyen olyan lények, akkor nem csak néhány "kiválasztott" :-) látná hallaná érezné őket. Emberek !!!! Mind ugyanabból vagyunk. A lényeg, hogy az ok nem számít, és egyet értek abban az előttem szólókkal, hogy ne ezzel foglalkozz. Foglalkozz az életeddel. Sziasztok.
159/159 anonim válasza:
Kedves kérdező: utánaolvastál, mi? :D Ez az egész szöveg, amit itt leírtál, az Odaàt sorozatból van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!