Hogy gyilkoljak meg démonokat vagy szellemeket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 10:58
91/159 anonim válasza:
Az teljesen mindegy, hogy szerintem mi van, vagy mi nincs. Ami van, függetlenül tőlem létezik, ami nincs, az akkor sem fog létezni, ha megingathatatlanul hiszek benne.
92/159 A kérdező kommentje:
ez most csak elmélet lesz egyszer volt valami nagy iszonyú gonosz amit minden kultúra máshogy fogott föl annak lehetnek démonok az utódai vagy angyalok vagy bármi vagy ezt nem tudjátok elképzelni
2015. jún. 6. 16:51
93/159 A kérdező kommentje:
de engem az emberek véleménye érdekel hogy van alapja valamenyi annak amit mondok vagy baromság?
2015. jún. 6. 16:52
94/159 anonim válasza:
Még mindig ott hibázol, hogy emberi szemszögből nézed, mi a gonosz, és mi a jó. Ha létezik ez a gonosz, akkor szerinted mit tehetsz ellene? Vagy az utódai ellen?
95/159 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja. De fölösleges naaagy gonoszt várni, ott van nekünk az emberi természet. Az is elég régi.
96/159 anonim válasza:
Nem tudom baromság e. Inkább nagyon súlyos ismerethiánynak, és szűk látókörnek nevezném, amitől nem vagy hajlandó eltérni.
97/159 A kérdező kommentje:
őszintén szolva lehet hogy nagyrészében igazad van. de mint már mondtam kutatni utánuk nem rossz dolog.
2015. jún. 6. 16:55
98/159 anonim válasza:
De a kutatáshoz azért nem árt valami alapismeret. Az nem gond? A régészek sem csak úgy random ásnak egy gödröt valahol.
99/159 anonim válasza:
Ha figyelmet fordítasz rájuk, ők is észrevesznek. Csak ők készen állnak rád, te pedig nem rájuk. És nem is állhatsz készen, mert ahhoz kutatnod kellene. Ördögi kör. Olvasgass róluk, az nem árt. De nem túl hasznos el is hinni, amit olvasol.
100/159 A kérdező kommentje:
haggyam az egész témát szerinted?
2015. jún. 6. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!