Hogy gyilkoljak meg démonokat vagy szellemeket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 10:58
31/159 anonim válasza:
Megértelek kérdező, én orvos akarok lenni, de nem érdekel a hülye anatómia, csak műteni akarok. Nem tudom miért nem érti meg senki.
32/159 anonim válasza:
Nos, így sehogy. Nem úgy halandók, mint te, így ha tudnád mik, és milyenek, akkor sem tudnád őket komolyabban taccsra vágni, de így, hogy nem is érdekel mik, és honnan valók, még csak megtalálni sem lesz esélyed őket.
33/159 A kérdező kommentje:
nem akarok mindent tudni róluk csak a gyengéiket meg erőségeiket. de örülnék magamnak ha összefutnék egyel és visszaküldeném a pokolra. érdekes hogy istenben és a mennyben nem hiszek. talán az angyalokban.
2015. jún. 6. 15:49
34/159 A kérdező kommentje:
de lenne esélyem megtalálni őket
2015. jún. 6. 15:51
35/159 anonim válasza:
Helyes, ezzel a mentalitással nem eshet bajod legalább. Miért nem mész vissza inkább cod-ozni, lol-ozni vagy minecraftozni?
36/159 anonim válasza:
A gyenge pontjait csak akkor ismered meg valaminek, ha egyáltalán meg tudod találni. Hogy ölsz meg egy embert, ha nem tudod, hogy mi is az az ember, és ha látsz egyet, akkor sem ismered fel? És honnan fogod tudni, hogy meghalt, ha nem tudod, mi történik egy emberrel, ha halott?
37/159 A kérdező kommentje:
mert azokat meguntam. ez izgibb.
2015. jún. 6. 15:56
38/159 anonim válasza:
Neked személy szerint ártott már démon?
39/159 A kérdező kommentje:
miért ne találnám meg? és pont azért tettem fel ezt a kérdést hogy megtudjam a gyengepontjait
2015. jún. 6. 16:03
40/159 anonim válasza:
De ha nem tudom hogy találd meg, hogy érzékeld, és hogy találd el azt a "gyenge pontot", és honnan tudod sikerült-e, akkor mire mész vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!