Hogy gyilkoljak meg démonokat vagy szellemeket?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 10:58
41/159 anonim válasza:
Ahhoz, hogy akár csak egy kis démont is megtalálj, több év előtanulmány kell. És akkor még hozzá sem tudtál nyúlni, csak nyugtáztad, hogy van ott valami.
42/159 A kérdező kommentje:
nem de remélem nem is fog inkább én ártok a démonak
2015. jún. 6. 16:05
43/159 anonim válasza:
Tehát megtámadsz valamit, ami neked nem ártott, csak azért, mert úgy érzed megteheted. Miben is különbözöl egy démontól?
44/159 anonim válasza:
A démonbirodalom előre retteg...
45/159 A kérdező kommentje:
ezt elismerem de először a gyengéi aztán az eredete. és kérlek minden információt aggy át amit ismersz.
2015. jún. 6. 16:07
46/159 anonim válasza:
Persze. Teljesen logikus lépés informálni valakit, aki csak azért próbál megölni valamit, mert úgy gondolja, egy rövid összefoglalóval képessé válik rá. Körülbelül ez olyan, mint kést adni egy szociopatának.
47/159 A kérdező kommentje:
szerinted a démonok jótét lelkek vagy gonoszak? nekem a szelemekel nincs bajom de a démonok az én egyéni véleményem szerint gonoszak. vagy rosszul gondolom? meg nem minden ok nélkül támadom meg csak akkor ha ténylég százszázalékig gonosz.
2015. jún. 6. 16:10
48/159 anonim válasza:
Olyanok mint az emberek általában. Önzőek, és kihasználják az összes lehetőséget, ami adódik. Ha ez gonoszság, akkor gonoszak. De ennyi erővel embereket is ölhetnél.
49/159 A kérdező kommentje:
de a démonok szerinted nem ártanak a világunknak?
2015. jún. 6. 16:12
50/159 anonim válasza:
Kérdező, szerintem a családod gonosz. Még nem ártottak nekem, vagy másnak, de szerintem fognak. Mikor vannak egyedül a tagok, mi a riasztó kódja, és van-e lőfegyver a lakásban? Majd utólag megnézem tényleg gonoszak voltak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!