Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A homeopátiás gyógyszerek...

A homeopátiás gyógyszerek működése végülis igazolja a spiriualitást. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Biztosan használsz vagy használtál már homeopátiás gyógyszert. Emlékszel-e rá hányszor? Csak lázas voltál és beszedted, egyből levitte stabilan a lázat vagy bármi mást meggyógyított. Rengeteg mindenre használunk nap mint nap akár homeopátiás gyógyszert, altatónak is.

Sokszor az ember bele sem gondol abba, nem tudom hogy tudtad-e, hogy ezek a homeopátiás gyószerek hatóanyag nélküli rezgéseket tartalmazó cukor tartalmú tabletták, melyekben rezgések által van benne az információ, semmiféle materiális vegyszert nem tartalmaznak és mégis hatnak. Czeizel Endre nyilatkozta, hogy ezen homeopátiás gyógyszerek hatékonysága túlmutat a placebón és a tudósok nem értik miért hatnak. Hozzáteszem a tudósok materiálisan gondolkoznak még....

2015. jún. 2. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

"Értem. A statisztika megdönthetetlen bizonyíték."

Mi? Mire? A statisztika azt mutatja, hogy a homeopátiás szerekben átlagosan nincs egy molekula hatóanyag se. Ez megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy ÁTLAGOSAN nincs bennük hatóanyag. Ez nem azt jelenti, hogy ha veszel egy ilyen készítményt, akkor jó eséllyel nem lesz benne egy molekula sem. Mi ezen olyan problémás? Igen, lehet olyan készítmény, amiben van egy molekula. És? Ez valami diadal neked, hogy nem teljesen bizonyos, hogy semmit kapsz?

"nem fogok ezután sem homeopátiás szereket használni"

Ennek örülök. Megúszod az ilyet:

[link]

[link]

"mert gyógynövényeket termesztek."

Hát... jó. Azokban legalább van hatóanyag. De én azért javasolnám hogy komoly gond esetén konzultálj egy szakértővel a gyógynövényeidről.

"Abban legalább nincs bálna, sem statisztika."

Egy átlagos értéket adtam meg. Mégis mit vársz? Írjam meg, hogy melyik dobozban pontosan hány darab molekula van? Vagy mégis hogy képzelted el a dolgot? Minden adat statisztikai. A forráspont is egy statisztika eredménye. Ha elég pontosan megméred százszor a víz forráspontját, akkor száz eltérő eredményt fogsz kapni. Ezek átlaga a 100 fok. Ha valahol számot látsz, akkor az egy statisztikai átlag. Mindig. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mit sírsz a statisztikán, és milyen adatot vársz ehelyett.

2015. jún. 5. 17:10
 72/73 anonim ***** válasza:
Értem én mit mondasz, csak nem értek egyet. Nem kell bizonygatnod, hogy neked van igazad. Főleg nem a vita kedvéért. Majd ha olyan témában kerülünk össze, ami érdekel is, akkor lesz értelme győzködni egymást.
2015. jún. 5. 20:36
 73/73 *Ana Van Der Val* ***** válasza:

Pont az előbb volt szó erről az egész homeopátiás mizériáról a tv-ben:

[link]

2015. jún. 5. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!