A különböző nemi betegségekre felírt gyógyszerek betegtájékoztatójában benne van, hogy melyik betegségre kell szedni vagy csak az, hogy bakteriális fertőzésre?
Elvileg benne kell lennie a betegtájékoztatóban pontosan mire írták fel! Gyanítom hogy a Klion nevű gyógyszer volt az. Bővebb infót az OGYEI (előzőleg OGYI) honlapján találsz.
Egyébként a Kliont érdekesen írják fel. Felírták egy barátnőmnek (nem tudjuk mire) és azt mondták szedje a pasija is. De ők óvszerrel védekeztek. Szóval nem is értettem az egészet, ha és egyikük se járt tévutakon csak sztem a nőgyógyásznak a hüvelygyulladás kezelésére épp nem volt jobb ötlete.
Tőle kaptad el, csak mossa kezeit.
Clamydia, Trichomonasz, HPV stb. a repertoire széles..
Simán össze lehet szedni uszodában pl. fertőzést, de akár fogamzásgátló, akár más egyéb is okozhat pl. gombát. A férfiak a nemibetegségek szempontjából "szerencsésebbek", mert a legtöbb betegségnek alig mutatják a tüneteit, míg a nők....
Alap, hogyha partner van, őt is kezelni kell, hogy ne fertőzzön vissza annak ellenére, ha látszólag semmi panasz sincs.
Nem hazudott az ex szerintem, csak baromira nem kellemes alapból pl. kúpokat feldugdosni, meg hetekig kezelni a betegséget, amíg el nem múlik.
Sokan el sem mondják, mert szégyellik, és ebből nagyobb gáz van.
Velem is előfordult már, de elmondtam és adtam is a gyógyszert, hogy vegye be ő is. Felfogta, meggyógyultam, minden okés volt. Én sem szívesen beszélek róla, de a minimum, hogy közlöm, ha gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!