Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nen bakteriális, akkor...

Ha nen bakteriális, akkor miért kell antibiotikum?

Figyelt kérdés

Hetek óta fáj a derekam alatt, az ágyéki résznél. Mivel eleve van egy gerincbetegségem,azt hittem megint az indult be. Hajnalanta nem aludtam, majd egyIk éjjel a hátam is fájt, rázott a hideg, lázam nem volt. Elmentem dokihoz, beutalt laborba. Fehérvérsejt van a vizeletemben, se baci, se vér, se genny. Antibiotikumot írt fel. Nem értem, hogy ha nincs baktérium, miért kell antibiotikum?

Tünetem is csak az ágyéki gerincfájdalom volt, nem rohangáltam pisilni, nem fájt a pisilés, semmi bajom nem volt.

Milyen hatásos gyógymód létezik antibio helyett? A gyomrom eleve kényes, nem merek sok csodaszert kipróbál ni, mert hányás, hasmenés a vége.

2014. nov. 5. 11:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Néztek crp_t is a laborban, negatív lett.
2014. nov. 5. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

EZT miért nem az ORVOSTÓL kérdezed meg?!?!?!?!

Mert valószínüleg csak ö az, aki erre valaszt tud adni. Senki más ugyanis nem tudhatja, hogy milyen betegsegeid vannak, milyen eredményeket kapott pontosan a laborból, szb.

2014. nov. 5. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg lett kérdezve, de csak annyit mondott, hogy mert antibiotikum kell. Ne nézz hülyének, ilyen válaszra nincs szükségem.
2014. nov. 5. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem soha, hogy ma már tényleg mindenre antibiotikumot adnak válogatás nélkül. Hiába írja az első, hogy miért nem az orvostól kérded, mernéd megkérdezni, hogy miért azt írt :-D Nem fogja elárulni, hogy azért, mert ezzel van átmosva az agyuk, és mindenre javasolható. Lényegtelen, hogy milyen egyéb mellékhatásai vannak, sőt még fontos is lehet, mert akkor legalább újabb gyógyszerekre lesz szükséged, hogy kikezeld a mellékhatást.
2014. nov. 5. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!