Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Viz bőjtel lehet aktivalni a...

Diktator kérdése:

Viz bőjtel lehet aktivalni a tobozmirigyed az agyban es természetfeleti dolgokat megélni?

Figyelt kérdés
Utána nèztem ès a törtènelem soran voltak egy páran akik a böjtt által megvilágosodtak: Budha, Jèzus, Mozes,Puthagorasz,Platon, Szokrátèsz stb.. Komoly vèlemènyekre vagyok kiváncsi ès nem kioktatásra a hozzá nem èrtöktöl
2015. máj. 26. 20:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csak ojanok vèlemènyekre voltam kiváncsi akik kozelebb álnak az ijesmihez ès nem kioktatásra ojanoktol akik nem probálták
2015. máj. 26. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
Olyat kaptál, csak nem tetszik. Olvass. Ha elolvastad, értsd meg. Ha ezeken túl vagy, várunk vissza.
2015. máj. 26. 20:31
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
jó, akkor böjtölj, ha attól érzed jól magad... de ha azt hiszed, hogy megvilágosodsz tőle akkor csalódni fogsz
2015. máj. 26. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem próbálod ki a 936Hz-es rezgést? Youtoube-on megtalálod. Ez a maximum, amit megtehetsz jelen pillanatban. Minden máshoz sokkal magasabb szinten kéne lenned. Olvasgass, tájékozódj! Az olvasás a helyesíráson is sokat segíthet...
2015. máj. 26. 20:40
 15/24 anonim ***** válasza:
13 Ha jól csinálja, és hallgat rám, és megszerzi az adott könyvet, és meg is érti, nem fog csalódni.
2015. máj. 26. 20:40
 16/24 A kérdező kommentje:
Olvastam már egy pár agykontrolos konyvet,a konyvekkel kezdtem de ugy erzem nem elèg. A hang frekvenciakat is mostanaban probáltam,a telefonrol halgatam de nekem nem nagyon nyugtatoak.inkabb zavar a meditálasban mint segit
2015. máj. 26. 20:49
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó úton jársz. Az agykontrollos szemetet kidobhatod a kukába.kb. annyit ér.
2015. máj. 26. 20:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszonom a válaszokat,hasznosak voltak,de nyitotabb társaságra számitotam
2015. máj. 26. 21:10
 19/24 anonim ***** válasza:

"A wikipèdia csak nem hazudik"

A wiki szabadon szerkeszthető, még te is átírhatod! Várj, mégsem, te nem írhatod át, amíg nem tanulod meg az LY-t!

:D

(oLYan, iLYen, stb...)

2015. máj. 26. 21:18
 20/24 anonim ***** válasza:
a nyitottat gondolom úgy érted, hogy hozzád hasonlóan kevés ismerettel és szűk látókörrel rendelkező
2015. máj. 26. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!