Hunika kérdése:
Szerintetek letezneke termeszetfeleti lenyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 17:06
2/19 anonim válasza:
Az ember nem természetfeletti, ahogy semmi sem lehet természetfeletti. Ha valami létezik, akkor az csak természetes lehet.
5/19 fairi1 válasza:
Válasz attól függ, te mit értesz természetfeletti lény alatt.
6/19 A kérdező kommentje:
hat hogy nem mindenapi ember vagy alat a mi valami kulonlegeset tudd
2012. júl. 16. 19:04
7/19 anonim válasza:
Szellemek tuti, hogy léteznek. Erre elég az a bizonyíték, hogy kultúrától, bőrszíntől, fajtól, kontinenstől függetlenül mindenki hisz benne. Mindenhol van szellemtörténet. És annyi, hogy nem létezik, hogy mindeki hazudhatna. Különböző korokból is vannak. Ókor, középkor több száz vagy ezer éves feljegyzések, de ugyanúgy vannak ma is. Szóval ez épp elég bizonyíték. Ja és kétlem, hogy mondjuk egy afrikai törzs egyik tagja beszámol egy szellemjelenésről az ismerne egy amerikait aki ugyan csak pont akkor beszél erről.
8/19 Antimod válasza:
A szellemek éppen ezért nem természetfeletti lények. Természetfeletti lénynek én a gnómokat, koboldokat, küklopszot és még egy sor mitológiai alakot mondanék, amik létezésére nincs bizonyíték.
9/19 anonim válasza:
Ha szigorúan vesszük a tényt szellemre sincsen én pusztán azt írtam le ami szerintem bizonyíték. De igazad van amiket leírtál azokban. Viszont hallottam olyan feltevést, hogy léteztek törpék, óriások csak az emberek térhódításával szép lassan eltűntek. Érdemes megjegyezni azt is hogy majd minden nép mitológiájában megellnek óriások, törtpék, manók, tündérek. És hasonlóan vannak leírva. Még a magyarba is. Szóval megint fenn áll az hogy vagy mindenki összebeszél hazudik vagy léteztek egykor és bizony volt kapcsolatuk az emberekkel. Sajnos nem tudjuk ezt már meg, soha.
10/19 anonim válasza:
Nem tudni biztosan,hogy léteznek-e.de az viszont biztos,hogy magyar tanár,vagy legalább is helyesírási szótár biztos.könnyen megtalálhatsz párat az interneten....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!