Léteznek természetfeleti lények? S ha igen, lehetséges h látó volnék, vagy mi vagyok, ha néha képeket látok a jövőből, s van h embert látok akik már nem e világba illenének, bár csak egy pillanatra?
Derítsük ki, hogy mitől lehet ez.
Mikor érzed, hogy figyelnek vagy követnek, akkor kb. nézd meg, hogy hol állhatnak, és szólj rájuk, hogy hagyjanak téged békén. Vagy hasonlót. De ne félve mondd ezt, hanem uralkodj fölöttük, hisz ha ez csak az agyad játssza veled, akkor te uralkodsz fölöttük nem? Saját magadon kell uralkodnod. :)
5/5s ez ennél bonyulutabb ,mert nem ismerem őket,s ők fiatalférfiak,s akkor bukanak fel ha régi otthonom felé utazok,s akkor még ott vannak a látomásaim is melyekben úgymondva üzenek nekem,mintha ,megakarnánbak valmivfel bízzni,mint ha ők ismernék egymást,s attól félnének h egy súlyos titkukat én is tudom
4/5s Grimm mesét , hát.... ritkán:) inkább az elveszetnek hitt legendákban vannak tájékozotabb:)
És hogy néznek ki?
Milyen érzésed támad, mikor rájuk gondolsz?
világos hosszabb hajúak,úgy néznének rám mint ha ismernének,pl egyiköjűk dühősen majd vigyorogva , mig a másikuk csak mosolyogva , egy harmadik meg mérgesen
félelem, mert tudom h ez lehetetlen,s kiváncsiság
Miért nem kérdezel rá tőlük, hogy mondják vagy mutassák meg, hogy mit szeretnének.
Hátha látsz még valamit.
Ha kíváncsi vagy, kérdezősködj tőlük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!