Ha a testem meghal és én kikerülök belőle, utána én egy természetfeleti lény leszek akinek hatalma is van?
Figyelt kérdés
szellem leszek?2014. dec. 28. 17:23
2/10 anonim válasza:
Igen természetesen lesz természetfeletti erőd. Csak vigyázni kell a többi szellemmel, lehet, hogy erősebbek nálad, vegyél szellemálló ruhát, kínaiba tök olcsóbb
5/10 anonim válasza:
Isten a semmiből teremtette a világot, és beleértve az embert is. Tehát az ember visszatérhet a semmibe. Valójában ha az ember meghal, akkor az egész ember hal meg, és Isten gondolataiban őrződnek meg a mi gondolataink. Isten szavának engedelmeskednek az "atomok", Isten szeretet törvényének a betöltésétől függ a nullák társadalmától való megszabadulás...
7/10 Legoman válasza:
Lesz hatalmad, de ne éld bele magad. Bármikor korlátozhatnak téged abban, hogy ezt használd. De majd rájössz. :)
8/10 anonim válasza:
Félreolvastad!
Nem hatalmad, hanem hat almád lesz!
9/10 anonim válasza:
Persze, mint a többi jó pár milliárd másik embernek akik valaha is elhunytak.
10/10 anonim válasza:
Egy kaszást fogsz látni aki át akar segiteni de nem mondhatja hogy menny vagy pokol következik. Ha pokol akkor van rá esélyed hogy a lelked démoná válik szoval max ìgy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!