Viz bőjtel lehet aktivalni a tobozmirigyed az agyban es természetfeleti dolgokat megélni?
"Utána nèztem ès a törtènelem soran voltak egy páran akik a böjtt által megvilágosodtak: Budha, Jèzus"
Valamit rosszul néztél. Buddha például arra jött rá, hogy ha megvonod magadtól az ételt, semmivel sem fejlődsz könnyebben, ezért inkább a mértéktartás mellett döntött. De egyben válaszolva a kérdésedre: nem, nem jó ilyesmire.
Buddha, az nem a böjtökkel, hanem a sok-sok meditációval érte el azt a tudást amit megszerzett.
Annyira sokat meditált hogy sikerült megvilágosodnia.
Nem hallottam még , hogy a víz böjttel aktiválódna a tobozmirigy...
Próbáld ki.
"A wikipèdia csak nem hazudik"
Nem tudósok és istenek írnak oda...
Egyébként ezt sosem értettem, hogy olvasol valamit, hogy egy nagy nevű ember ezt és ezt csinálta, akkor neked is azt kell tenned, és eléred a célod. A böjtöléstől nem fogsz megvilágosodni, csak leveszel magadról némi terhet, ugyanakkor fel is veszel egyet. Inkább átcsoportosítod magad, hogy amennyiben a megfelelő gyakorlatokat végzed, elérj valamit. Amit te leírtál az olyan, mint amikor az emberek úgy akarnak fogyni, hogy éheztetik magukat. Nem ez a lényege, nem így működik.
Mielőtt bármit is elkezdenél, előszőr olvasd el:
Dereck Prince Böjt című könyvét.Ott megtalálsz mindent amit keresel, de vigyázz, ha nincs semmiféle közösséged Istennel, akkor inkább buzdítalak a megtérésre, és utána a böjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!