Van itt olyan akinek volt nagyonkomoly halálféleme vagy halálutáni élet féleleme és elmúlt?
Kezdd el olvasni a Bibliát, és biztos választ kaphatsz a halál utáni életre vonatkozóan, és a félelmedtől is megszabadulhatsz.
"Igen, Jézus emberré lett és meghalt, hogy az embereket megszabadítsa a halálfélelemtől, amely őket egész életükben rabszolgaságban tartotta." Zsidók 2:15
"megöltek a keresztények mindenkit ...hogy csak a zsidók tudják az igazságot"
Elég meglepő konspirációs elméleted van arról, hogy a keresztények megölnek mindenkit, magukat is, hogy csak a zsidók tudják az igazságot. Annak a belátására, hogy ez hülyeség, csak józan parasztész kell ;)
Veled szemben, én megtapasztaltam, hogy a Biblia igazság, nem innen-onnan összeszedett elméleteknek hiszek, hanem megismertem azt, aki leíratta a Bibliát. Isten nevében sok mindent tettek az emberek (és tesznek ma is), amihez Istennek semmi köze nincs. Én nem azt tapasztaltam, hogy a Biblia riogat, bennem nincsen félelem, a haláltól sem, mert tudom, mi vár rám a halál után. Kívánom, hogy te is az igazságot ismerd meg, és ne mindenféle ezoterikus oldalról szedd össze a tudásod.
"aki olvasta a bibliát az tudja hogy hazugság"
Én olvastam, többször is, és tudom, hogy igazság.
"mindenkit sajnálok akit eltérítettek a hazugságok"
Ezzel én is így vagyok. Mást viszont nem tudok tenni, csak elmondani az igazságot. Sajnos a hazugság atyjának a tőrébe estél. Igazából ezen nincs mit csodálkozni, mert ha annak idején Ádámot és Évát át tudta vágni, és elhitetni velük, hogy Isten rosszat akar nekik, annak ellenére, hogy kapcsolatban voltak Istennel, és csak jót tapasztaltak meg tőle - akkor nem csoda, ha te inkább neki hiszel, hiszen nem ismerted meg Istent. De ha egyszer rájössz, hogy rá lettél szedve, akkor ne felejtsd el, hogy Isten vár rád. Fordulj hozzá, amíg még lehetőséged van rá! Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!