Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek volt...

Van itt olyan akinek volt nagyonkomoly halálféleme vagy halálutáni élet féleleme és elmúlt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 12:11
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Kezdd el olvasni a Bibliát, és biztos választ kaphatsz a halál utáni életre vonatkozóan, és a félelmedtől is megszabadulhatsz.

"Igen, Jézus emberré lett és meghalt, hogy az embereket megszabadítsa a halálfélelemtől, amely őket egész életükben rabszolgaságban tartotta." Zsidók 2:15

2015. máj. 31. 00:19
 42/47 Hunter 13 válasza:
Jézus az egy nyomorult kitalált zsidó f***...akit arra találtak ki a zsidók hogy megszerezzék a világ feletti uralmat és távol tartsák az embereket (nem zsidókat persze) a spiritualitástól és tudástól...az egész biblia LOPOTT történeteken alapszik...nézz utánna...javaslom!!!
2015. máj. 31. 21:50
 43/47 Hunter 13 válasza:
Az egész biblia HAZUGSÁG!!! És csak riogat hogy féljél az "istentől" hogy nehogy tudást szerezzél...az inkvizíció során minden spirituális feljegyzést eltüntettek, elégettek...ami megmaradt azt a vatikán könyvtárának egy vákumos termében őrzik...megöltek a keresztények mindenkit aki rendelkezett vagy csak feltételezték hogy rendelkezett bármilyen tudással...akkor is ha az illető csak 3 éves volt... az "isten" nevében...hogy csak a zsidók tudják az igazságot és világhatalomra törjenek és olyan rangot tudjanak magukénak ami soha nem volt az övék (isten kiválasztott népe) írhatnék erről bőven...a biblia nem egyértelmű...pontoson azért hogy mindíg a politikai és más helyzeteknek megfelelő legyen...bármilyen helyzetre bármit lehet felhozni a bibliából...millió helyen megbuktatja magát a biblia...de NÉZZ UTÁNA!!! nagyon hosszú lenne kielemeznem itt az egész bibliát de személyesen szívesen megtenném hidd el...
2015. máj. 31. 22:00
 44/47 anonim ***** válasza:

"megöltek a keresztények mindenkit ...hogy csak a zsidók tudják az igazságot"

Elég meglepő konspirációs elméleted van arról, hogy a keresztények megölnek mindenkit, magukat is, hogy csak a zsidók tudják az igazságot. Annak a belátására, hogy ez hülyeség, csak józan parasztész kell ;)

Veled szemben, én megtapasztaltam, hogy a Biblia igazság, nem innen-onnan összeszedett elméleteknek hiszek, hanem megismertem azt, aki leíratta a Bibliát. Isten nevében sok mindent tettek az emberek (és tesznek ma is), amihez Istennek semmi köze nincs. Én nem azt tapasztaltam, hogy a Biblia riogat, bennem nincsen félelem, a haláltól sem, mert tudom, mi vár rám a halál után. Kívánom, hogy te is az igazságot ismerd meg, és ne mindenféle ezoterikus oldalról szedd össze a tudásod.

2015. jún. 1. 12:11
 45/47 Hunter 13 válasza:
Én pedig Éát ismertem meg és ő mutatta meg nekem a helyes utat...segített...egyértelmű válaszokat adott...nem körített és nem hazudott...megismertem a "túlvilágot" és azt az erőt amit mindenki birtokolna ha nem térítenék el a társadalom által összeszedett hazugságok...aki olvasta a bibliát az tudja hogy hazugság...tanulmányozd át :) én nem téged akarlak sértegetni de szívből sajnállak hogy te nem tapasztaltad amit én...és mindenkit sajnálok akit eltérítettek a hazugságok az igaz ősi vallástól...
2015. jún. 1. 22:55
 46/47 anonim ***** válasza:

"aki olvasta a bibliát az tudja hogy hazugság"

Én olvastam, többször is, és tudom, hogy igazság.

"mindenkit sajnálok akit eltérítettek a hazugságok"

Ezzel én is így vagyok. Mást viszont nem tudok tenni, csak elmondani az igazságot. Sajnos a hazugság atyjának a tőrébe estél. Igazából ezen nincs mit csodálkozni, mert ha annak idején Ádámot és Évát át tudta vágni, és elhitetni velük, hogy Isten rosszat akar nekik, annak ellenére, hogy kapcsolatban voltak Istennel, és csak jót tapasztaltak meg tőle - akkor nem csoda, ha te inkább neki hiszel, hiszen nem ismerted meg Istent. De ha egyszer rájössz, hogy rá lettél szedve, akkor ne felejtsd el, hogy Isten vár rád. Fordulj hozzá, amíg még lehetőséged van rá! Isten áldjon!

2015. jún. 2. 00:11
 47/47 anonim válasza:
Én sokszor gondolkozom azon,hogy mi lesz velem a halálom után.De soha nem tudtam elképzelni magam test nélkül,vagy valaki másnak a testében.Ezért féltem sokszor a haláltól,de ahogy múlt az idő,ez a félelem egyre gyengült. Én azt tanácsolom,ha te is félsz a halál utáni élettől,lépj át rajta. Élj a mának,a jövőn ráérünk gondolkodni (legalábbis a halálon,meg az ilyesmiken). :)
2015. jún. 23. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!