Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek volt...

Van itt olyan akinek volt nagyonkomoly halálféleme vagy halálutáni élet féleleme és elmúlt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 12:11
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
igen ez pontosan így van ahogy hunt mondja
2015. máj. 26. 22:12
 32/47 Hunter 13 válasza:
Köszönöm szépen a megerősítést! 4 éves korom óta foglalkozok spiritualitással és 12 éves korom óta pszichológiával. Nem nagyzolás képpen, senki ne értse félre csak a tudásomat erre tudom alapozni és ezzel tudom indokolni a válaszomat és az ebből szerzett elég nagy mennyiségű tapasztalataimmal.
2015. máj. 26. 22:31
 33/47 anonim ***** válasza:
Nem akarok belekötni de attól fél,hogy nem tudja mi lesz ez tudatosság a tudatlanság az amikor nem gondolsz semmire csak ösztönös pl mint ahogy használod a kezed,becsukod az ablakot meg ilyen dolgok.
2015. máj. 27. 13:45
 34/47 Hunter 13 válasza:

Ne haragudj de az ösztönt a tudatalatti vezérli és a tudatalatti is egy tudat ami a jobb agyféltekén működik.

Az ösztön az amit tudsz csak nem figyelsz rá. Ahogy elkezdesz összpontosítani arra amit "tudatlanul" tudatalattid által vezérelve csinálsz akkor azt mindjárt tudatosan csinálod. Pl: lélegzel...tudod hogy miért és tudod hogy lélegzel de nem figyelsz oda rá tehát ösztönösen csinálod...amint odafigyelsz a légzésedre, máris megszűnik a ritmikus légzés mert "tudatosan" csinálod...Én más fajta tudatról beszélek mint te...ezt azthiszem ki is fejtettem ebben a válaszban remélem. :)

2015. máj. 27. 16:56
 35/47 Hunter 13 válasza:

Ja és az hogy becsukod az ablakot azt nem ösztönösen hanem tudatosságod teljességében csinálod. Ajánlom hogy nézz utánna a fogalmaknak. Nem leszólni vagy bunkózni akarok csak annak amit írtál nincsen semmi értelme.

Gondoljunk abba bele pl hogy tudom hogy nem tudok varrni. Ez egy szinten tudatosságnak nevezhető de nem az. Ez a felszínes tudatosság amiről te beszélsz. És van az amiről én beszélek, hogy tudod hogy hogyan kell varrni. Remélem jól észrevehető a különbség.

2015. máj. 27. 17:10
 36/47 anonim ***** válasza:

Nem leszólni akarsz csak okosítasz,az ismeretlentől,hogy féljek... ha azt se tudom mivel állok szemben de előttem még leírta valaki,hogy működik,amit ismersz az már eleve tudatos.Amit nem ismerek attól nem is félek,ilyen egyszerű.De tudod mit,legyen neked igazad.

+a félelem is egy gondolat szóval eleve tudatos,de itt hagyom is az egészet mert úgy se tudlak logikus érvekkel meggyőzni.

2015. máj. 28. 09:21
 37/47 anonim ***** válasza:

"...a tudásomat erre tudom alapozni és ezzel tudom indokolni a válaszomat és az ebből szerzett elég nagy mennyiségű tapasztalataimmal."

Egy doboz belsejében lehet magyarázni hogy a feneke lent, a teteje miért van fent! De ha kijössz a dobozból észre fogod venni, hogy ez a doboz elforgatásával könnyedén megváltozik, anélkül, hogy a dobozban tapasztalt törvényszerűségek változnának.

Ha arra alapozod tapasztalataidat amit a könyvekből olvasol, akkor soha nem fogsz kijönni a dobozodból!

2015. máj. 28. 13:28
 38/47 Hunter 13 válasza:
Én nem könyvekből hanem tudatosságból és logikából beszélek....
2015. máj. 28. 20:15
 39/47 Hunter 13 válasza:
Tudod spiritualitással nem csak könyvekből olvasgatva lehet tudást szerezni hanem gyakorlattal és tapasztalattal...pszichológiával már könyvekből is tanultam de az volt a lényeg hogy a leírtakat igazoljam...mindíg az hajtja az igazát akinek nincs igaza és az van felháborodva...láthatod hogy én normálisan írok...és nem akarlak meggyőzni semmiről sem...a válaszok főképpen a kérdezőnek szóltak és azoknak akik magukra veszik...te magadra vetted tehát egyetértesz vele de küzdesz ellene...pszichológia...nem kell neked elfogadnod amit írok...nem kényszerítelek rá és szerintem senki sem teszi ezt...ezek csak az én véleményeim :) neked is meg van a sajátod és így van rendjén :) továbbiakban sok sikert! :)
2015. máj. 28. 20:27
 40/47 anonim válasza:

Amikor majdnem leestem kiskormban a széchenyi j

hidról akkor utána mindig eszembe jutott és elszörnyültem hogy milett volna ha megtörténik!

2015. máj. 28. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!