Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek volt...

Van itt olyan akinek volt nagyonkomoly halálféleme vagy halálutáni élet féleleme és elmúlt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 12:11
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Attól mert félsz tőle, nem fog elkerülni.:(

Inkább élj boldogan:)

https://www.youtube.com/watch?v=lrH2BWodLF0&t=230

2015. máj. 25. 13:44
 12/47 anonim ***** válasza:
5:27-től nagyon kellemes, csak a szöveg miatt másoltam.
2015. máj. 25. 13:46
 13/47 anonim ***** válasza:
Ű... Napvilágot írtam a másvilág helyett, de mostmár mindegy halgassunk egy kis zenét: [link]
2015. máj. 25. 13:57
 14/47 anonim ***** válasza:
Nekem volt halálfélelmem. Egyszer vért hánytam, mentő- kórház- infúzió, az orvosok mondták hogy baj van, valahol belül vérzek. Akkor hirtelen bevillant, hogy vége, ennyi volt. És az volt az érdekes, hogy én nagyon pesszimistán viszonyulok az élethez, és azt gondolom, hogy nincs semmi szörnyűség a halál után, az volt az egyetlen gondolatom, hogy - még ne!
2015. máj. 25. 14:14
 15/47 A kérdező kommentje:
nem arról beszélek amikor megijedsz és félsz hogy meghalsz. Konstans félelemről van szó amikor attól rettegsz mi lesz veled a halál után.
2015. máj. 25. 14:16
 16/47 anonim ***** válasza:
belőlem ez az érzés már évek óta kihalt
2015. máj. 25. 14:52
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
kihalt, mert én már voltam odaát, és tudom, hogy ott nincsen semmi
2015. máj. 25. 14:54
 18/47 anonim válasza:

Na, öntsünk tiszta vizet a pohárba: a lélek nem egyenlő a tudattal. Három részből állunk: test, tudat, lélek. A tudatod az agyadban születik, tehát a testednek köszönheted. A tested el fog múlni, így a tudatod is. A lélek az, ami örök, és nem lehet megmagyarázni ilyen egyszerűen: az emberi korlátoltság nem engedi felfogni, milyen lehet csak lélekben létezni, nélkülözve a testet, és a gondolatokat. Éppen ezért gondolkodhatsz rajta sokat, de soha nem kapsz igazi választ; törekedj arra, hogy úgy élj, hogy az méltó legyen hozzád, és akkor a lelked nyugodtan "mehet tovább." Ugyan nehéz elképzelni, de így valószínűleg az emlékek is megszűnnek majd, talán csak az érzelmek maradnak meg egy másik formában - de az tőled függ, mennyire lesz jó, vagy rossz.

Legalábbis szerény véleményem szerint.

2015. máj. 25. 15:03
 19/47 anonim ***** válasza:
#15 Én attól nem félek, hogy mi lesz velem a halálom után, de nem úgy szokott lenni, hogy a hívők szívét nyugodtság tölti, mert tudják, hogy a halál után egy új, sokkal jobb élet vár rajtuk?
2015. máj. 25. 15:11
 20/47 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani a tudatlanság és a bátorság egy és ugyan az.Csak az fél a haláltól aki bele gondol mi lesz halál után,esetleg hogyan fog meghalni.Mivel az élni akarás egy ösztön ezért halál közeli helyzetben mindig is félni fogsz,de ha elfogadod,hogy a halál az élet természetes része nem fogsz agyalni rajta és megszűnik a gond addig az estéig a még bele nem kerülsz abba a helyzetbe.A tudatlanság áldás ezt ne felejtsd el,minél nagyobb tudás birtokában vagy annál többet aggódsz az életben és elakarod kerülni a veszélyhelyzeteket,de sajna nem lehet mindent elkerülni közbe meg elfelejtesz élni.Egy valami biztos az életben a születés és a halál,de nem éri meg ezen agyalni inkább törekedj arra minél tartalmasabban éld le az életed.Viszont ha a tudás/tanulás/agyalás útját választod egy bölcsességgel szolgálhatok: Nem létezik jó,rossz,jobb,rosszabb ezek csak hasonlítások,bármit csinálsz az életben nem leszel jobb,rosszabb,jó ember,rossz ember mert a végén rájössz ezek pusztán csak szubjektív hasonlítások.
2015. máj. 25. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!