Látom a szellemeket álmomban? Vagy ez valami képzelgés?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta álmodok olyanokat,hogy először alszok utána felkelek (ez teljesen valóságosnak tűnik) és mikor felkelek egy szellem áll az ágyam előtt. Az egyik ilyen szellem a dédapám volt, akit csak képről ismerek. Ő elmondott nekem néhány dolgot,majd elmondtam a mamámnak, hogy mit álmodtam. Neki elállt a lélegzete, mert kiderült hogy ezek mind igazak. Volt már olyan is, hogy azt mondta, hogy holnap meg fog szólítani az egyik osztálytársam és randira hív és így lett.2015. máj. 20. 18:33
11/12 anonim válasza:
Használnád el inkább a rengeteg szabadidődet arra, hogy megtanulod:szellemek nincsenek, minthogy unalomból kitalálsz ennyi hülyeséget!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!