Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy top 10 összeállítást...

Ha egy top 10 összeállítást kellene készítened össze esküvéselméletekről, fake képekből, vagy hoaxokból, akkor mi lenne a listád?

Figyelt kérdés

Én eddig a következőt tudtam összehozni:

10-es: A lapos Földtársaság állításai.

9-es: A homeopátia és a kristálygyógyászat

8-as: Nibiru

7-es: Marsi arc,marsi csatornák,marsi kövületek

6-os: A Hold náci elképzelés

5-ös:Paleoasztronautika,a piramisok,építmények történelem előtti idegenekkel való magyarázata

4-es: A GM élőlényekkel való fenntartás

3-as: chemtrail

2-es: Roswell ,roswell-i boncolás video,titkos idegen-földi háttérhatalom

1.: A Holdra szállás kétségbevonása

A listát próbáltam úgy összeállítani hogy melyiknek van a legtöbb követője,melyik a legtöbb ideje létező,és melyik a valóságnak legjobban ellentmondó,legjobban kiszínezett sztori.

Ha van még ezektől jelentősen különböző hoax amit ismertek,említésre méltó,vagy csak a listán megváltoztatnátok egy két pontot.,akkor írjatok!

2014. márc. 6. 11:43
1 2 3
 1/22 Shai-Hulud ***** válasza:

A Belső Földet kihagytad, szerintem az a legjobb. Én legalábbis mindig halálra kaparom magam a röhögéstől.

[link]

Pedro

2014. márc. 6. 12:30
 2/22 A kérdező kommentje:
Ú,Pedro,ez most nagyon fájt...
2014. márc. 6. 12:37
 3/22 Shai-Hulud ***** válasza:

Hogy még jobban fájjon (mert én ilyen szadista vagyok), van, aki ebben komolyan hisz... És hiába érvelsz neki, hiába mondod, hogy fizikai lehetetlenség, teljesen megingathatatlan.

Volt olyan, aki határozottan állította, hogy ismer belső-földi embert.........

Pedro

2014. márc. 6. 12:44
 4/22 A kérdező kommentje:

Ezeknek az embereknek mindig is érdekelt a monitoron túli énjük.Mert eget verő faxságot mondani totá anonimen nem nehéz.Az ember nagyon más tud lenni egy netes fórumon mint valójában.

De az hogy valaki azt írja hogy ő ebben hisz...

Az azt jelenti hogy ezt a magánéleti dolgaiban is magával hordozza.

Az viszont eléggé figyelemreméltó hogy ezek szerint hisz benne,de ennek ellenére képes teljes mértékben eltitkolni a társadalom elől.

Én azt tartom a legvalószínűbbnek hogy csak azok hihetnek ilyenekben a valóságban is,akiknél ezek a témák élőben nem jönnek elő.Hisz ha gyakran beszélnének ezekről akkor egy idő után kikívánkozna ez az álláspont.Azt meg kétlem hogy felmernék vállalni.

2014. márc. 6. 12:56
 5/22 anonim ***** válasza:
Úristen belső föld... meg két kijárat az északi és a déli sarkon :D Az a legszörnyűbb hogy ezek az emberek szabadon mászkálhatnak közöttünk.
2014. márc. 6. 12:56
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Már a belső Föld elméletet is sikerült tovább ragoznia néhány "zseninek". Ezek azt mondják, hogy valójában mi élünk a Föld belsejében és a nap, amit az égen látunk, az a központi nap, amelynek van egy másik hideg oldala, ami a hold, a csillagok meg szikrázó kristályok, az űrhajózást, űrkutatást pedig csak megrendezték. Mottó: Ahol a józan ész véget ér, ott kezdődik az ezotéria.
2014. márc. 6. 12:59
 7/22 A kérdező kommentje:
most azon gondolkodom hogy a Holdnácis dolgot kiveszem a sorból és inkább az üreges Földet teszem be a helyére.Ez utóbbiról én már többször hallottam,csak nem néztem utána hogy hányan is hisznek benne.És mint kiderült,meglátásom szerint többen mint a Holdnácis dologban.
2014. márc. 6. 13:00
 8/22 Shai-Hulud ***** válasza:

Aki ilyet nyíltan felvállal, az hamar a zárt osztályon találja magát.

Bár.... nem biztos. Ameddig nem ön- vagy közveszélyes, addig hagyják szabadon mászkálni.

Végülis nem mindegy, hogy azért látja el a feladatát, mert az ufók/belső földiek/reptoidok/akárkik parancsolták meg neki, vagy azért mert ez szolgálja Isten dicsőségét?

A végeredmény ugyanaz. :D

Pedro

2014. márc. 6. 13:02
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

"Ahol a józan ész véget ér, ott kezdődik az ezotéria.

"

Egy kis tájékoztató, ha már ebbe a rovatba tárgyaljátok meg a megtárgyalhatatlant.

"Ezoteria: A szó főnévi formája a görög 'ezoterikosz' (latinosan 'ezoterikus') melléknévnek, melynek jelentése: belső, benső (ezo=befelé). Bővebb értelemben a lélek belseje felé irányuló utazást, szűkebb értelemben pedig csak a beavatottak számára elérhető misztikus tudást jelent."

Az ezoteriában nincsenek összeesküvés elméletek, se földönkívüliek, se más hasonló kreálmány. Egyszerűen van az ember, a tudat, a belsőre való hangolódás, ezáltal bizonyos dolgok tapasztalása.

Nem attól válik valami ezoterikussá, hogy abba a rovatba írjuk. Mint ahogy ennek a kérdésnek sincs hozzá semmi köze. Jó lenne, ha ide tényleg azok írnának akik szívből lélekből foglalkoznak az ezotériával, hogy egy kis csoport meg tudja beszélni az éppen aktuális kérdéseit. Élvezkedni meg máshol kellene.

2014. márc. 6. 13:10
 10/22 A kérdező kommentje:

Utolsó:A mai gimnázium szó pedig az ógörög gümnosz szóból lett képezve,az ium végződéssel pedig az épületet jelölték.

Tudod mit jelentett eredetileg?Meztelenül való testgyakorlatokat végző helység.

Ma már kicsit más a jelentése,nemde?

Az ezotéria tágabb értelmezésben ma már minden ,ami a megalapozás helyett a vaktában találgatás és fantáziálgatás területére esik.

2014. márc. 6. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!