Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy top 10 összeállítást...

Ha egy top 10 összeállítást kellene készítened össze esküvéselméletekről, fake képekből, vagy hoaxokból, akkor mi lenne a listád?

Figyelt kérdés

Én eddig a következőt tudtam összehozni:

10-es: A lapos Földtársaság állításai.

9-es: A homeopátia és a kristálygyógyászat

8-as: Nibiru

7-es: Marsi arc,marsi csatornák,marsi kövületek

6-os: A Hold náci elképzelés

5-ös:Paleoasztronautika,a piramisok,építmények történelem előtti idegenekkel való magyarázata

4-es: A GM élőlényekkel való fenntartás

3-as: chemtrail

2-es: Roswell ,roswell-i boncolás video,titkos idegen-földi háttérhatalom

1.: A Holdra szállás kétségbevonása

A listát próbáltam úgy összeállítani hogy melyiknek van a legtöbb követője,melyik a legtöbb ideje létező,és melyik a valóságnak legjobban ellentmondó,legjobban kiszínezett sztori.

Ha van még ezektől jelentősen különböző hoax amit ismertek,említésre méltó,vagy csak a listán megváltoztatnátok egy két pontot.,akkor írjatok!

2014. márc. 6. 11:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
a homeopatiat egy kategoeiaba venni ezekkel egy hatalmas tevedes, nem vettetek eszre ?
2014. márc. 28. 21:49
 22/22 anonim ***** válasza:
azt lehagytátok a belső-külső földes marhaságnál, hogy valamelyiket csak mi magyarok uraljuk/alapítottuk satöbbi
2014. okt. 2. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!