Ha egy top 10 összeállítást kellene készítened össze esküvéselméletekről, fake képekből, vagy hoaxokból, akkor mi lenne a listád?
Én eddig a következőt tudtam összehozni:
10-es: A lapos Földtársaság állításai.
9-es: A homeopátia és a kristálygyógyászat
8-as: Nibiru
7-es: Marsi arc,marsi csatornák,marsi kövületek
6-os: A Hold náci elképzelés
5-ös:Paleoasztronautika,a piramisok,építmények történelem előtti idegenekkel való magyarázata
4-es: A GM élőlényekkel való fenntartás
3-as: chemtrail
2-es: Roswell ,roswell-i boncolás video,titkos idegen-földi háttérhatalom
1.: A Holdra szállás kétségbevonása
A listát próbáltam úgy összeállítani hogy melyiknek van a legtöbb követője,melyik a legtöbb ideje létező,és melyik a valóságnak legjobban ellentmondó,legjobban kiszínezett sztori.
Ha van még ezektől jelentősen különböző hoax amit ismertek,említésre méltó,vagy csak a listán megváltoztatnátok egy két pontot.,akkor írjatok!
Istenem hogy nem hallottam még a fenti elméletről:DDD Nekem egyértelműen az első helyre ugrott:D
Én szeretem még az illuminátus-témát, a magyarok által épített piramisokat, a szeptember 11-i eseményeket, egyik legjobb Obama alakváltó, földönkívüli testőréről készült 2x2 pixel felbontású felvétel. Persze a chamtrail és a HAARP is viszi a prímet. Na meg a mostanában felkapott idegen dnst megállapító vizsgálatok. De a végére hagytam a legeslegjobbat, az a szó, hogy CSAKRA :D:DDD
Top 10? Túl kevés lehetőség. De a kedvenc összeesküvéseim:
10) Hamis holrdaszállás
9) Pedro "jóvoltából" látott Belső Föld
8) Holokauszttagadás
7) Telefonáló időutazók
6) Nibiru bolygó
5) WTC-katasztrófa = Kormány
4) HAARP
3) Háttérhatalom
2) Chemtrail
1) Hamis holrdaszállás
Kedvenc hoaxaim:
10) Mindenféle égistestek együttállása
9) Mentos vs. Kóla
8) A kínai nagyfal és az űr
7) Emberevő tevepók
6) Mindenféle partravetett tengeri "szörnyek"
5) Kemepelen Farkas sakkozógépe(az egyetlen olyan hoax, amelyikhez pozitívan állok hozzá)
4) A.C Doyle tündérei
3) Slenderman létezik
2) Einstein és az ateista professzor
1) 10%-os agykihasználtság
Top 5(tízet nem tudok összeszedni, szerencsére) kép és videó:
5) Fénysugarat lövellő piramisok
4) Merena Mordegard Glasgorv(nem biztos, hogy jól írtam le a nevét)
3) user:666
2) Roswelli boncolós videó
1) George Adamski fotói(sajnos még van, aki igaznak gondolja ezeket)
A rangsorolást aszerint csináltam, hogy számomra melyek azok, amelyek alkalmasak az őrületbe kergetésemre.
9-es: A 'szkepticizmus' és a 'hipnózis' szavak sem a megfelelő kontextusban használják az emberek(főként az ezósok). De ott van még a témához kapcsolódó materializmus, vagy az UFO mozaikszó.
Ak kételkedőknek a FSE (Lapos Föld Társaság) honlapja. Ilyenkor kezdem azt érezni, hogy a középkorból visszafele indultunk el. De komolyan, ezek az emberek nem látnak a saját szemüktől? Ez már nevetséges!
De egy idézet az egyik "okos" hozzászólótól, a Pedro által linkelt cikk alatt:
"És szerinted arra van bizonyíték hogy a belső föld nem létezik?
Mert hogy ha márt jártál ott és nem láttál semmiféle lyukat akkor irogathatod e hülyeségeidet,de ha nem akkor meg ne mert te se tudod bizonyítani hogy nincs "
Ez most komoly? Hallottak az ilyenek már a fizikáról? Vagy egyáltalán az emberi látásról? Egyébként kb. az ötödik kommentig jutottam el, mert ott már megfáldult a fejem a sok ostobától. Volt, aki azt bizonygatta, hogy az egyik kételkedő egy kiskölyök, mert nem hisz ebben! Erre már nem lehet mit mondani.
névte2en
1. Mire vár a hold űrhajó? Miért nem
támadnak az idegenek? [link]
2. mégis lapos a föld... [link]
3. A Holdraszállás mégis kamu... [link] [link] [link]
5. Roswell roswell-i boncolás... [link]
6. A Nibiru rejtélye... http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__31.. http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__27.. http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
7. Mars szondák - amit a NASA eltitkolt [link]
8. idegenek építették a piramisokat [link] [link]
9. A 2012-es világvége... [link] [link] [link]
10. a világegyetem egy számítógépes program... [link] [link] [link]
" Következtetése, mely szerint valószínűsíthető, hogy egy szimuláció részei vagyunk, a Washington Egyetem fizikus csoportja hamarosan tesztelhető lesz."
Én tudósokat, fizikusokat nem neveznék bolondoknak, dehát a szkeptikusoknak mindenki az ami nem végletekig elvakult materialista :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!