Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék azokra, akik...

Kíváncsi lennék azokra, akik láttak már szellemeket. Válaszolnának nekem?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezném. Meghalt egy szeretett ismerősöm, vagy mondjuk úgy családtagom. Szeretném látni a szellemét/lelkét. Lehetséges lenne valahogyan?

A trollok kérem kíméljenek, nem vagyok éppen vidám hangulatban.

2015. jan. 22. 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szívből részvétem, az emlékeid csak a tieid kedves kérdező.

A szeretteid biztosan azt kívánnák, hogy neked boldog és szép életed legyen, nem azt, hogy keserű legyél, megtört és múlandó.

És hidd el, ha lehetséges vagy szabad volna, akkor üzennének neked, ha megtehetnék.

Lélekben mindig veled lesznek, ha akarod.

Ne ostoba, szélhámos, drogos csalók képzelgéseiért fizess és ne dobd el az életed az ő beteg feltételrendszereik szerint, amik kitaláltak és csak a felsőbbrendűség tudatról és pénzről szólnak.

Persze sokan azt hiszik, hogy szentnek tekinthetők, mert vígaszt nyújtanak neked.

De a valóság nem a kiválasztottaké, egyek vagyunk és mind különbözők.

2015. jan. 22. 14:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány napja történt?
2015. jan. 22. 14:25
 3/16 Legoman ***** válasza:
49%
Meglátni úgy tudsz leginkább egy szellemet, ha ő azt akarja, hogy meglásd, vagy ha magasabb szellemi szinten vagy mint ő. Akkor nem tud elrejtőzni előled. :)
2015. jan. 22. 14:30
 4/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem vagyok valami magas szellemi szinten.

Egy napja történt + egy másfél órával.

2015. jan. 22. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Igazából alacsony szellemi szinten könnyebb látni.
2015. jan. 22. 14:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor elég valószínű, hogy felkeres ő magától, akár egy rövid látogatás erejéig. Hogy hogyan lásd, arra nincs gyorstalpaló módszer, de a fontosabb személyektől általában még elbúcsúzik az ember.
2015. jan. 22. 14:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek tudja mit gondolok s érzek iránta? :(
2015. jan. 22. 14:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem tudtad elmondani neki?:(
2015. jan. 22. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintetek tudja mit gondolok s érzek iránta? :("

Valószínűleg igen.

2015. jan. 22. 14:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Akkor látod, ha ő is akarja. Én csak a szagukat éreztem és hallottam a lépteiket, látni nem láttam őket. DE a jelenlétet érezni lehet. Lehűl a levegő, kopogó léptek v. padlórecsegés, szag, elalszik a villany, becsapódik ablak, ajtó mikor nincs nyitva semmi és nincs huzat, stb. Vagy csak egy érzés, egyszerűen tudod, hogy ott van.
2015. jan. 22. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!