Kíváncsi lennék azokra, akik láttak már szellemeket. Válaszolnának nekem?
Komolyan kérdezném. Meghalt egy szeretett ismerősöm, vagy mondjuk úgy családtagom. Szeretném látni a szellemét/lelkét. Lehetséges lenne valahogyan?
A trollok kérem kíméljenek, nem vagyok éppen vidám hangulatban.
Ki számít trollnak, aki azt mondja, amit szeretnél hallani, vagy aki az igazat mondja?
Részvétem. Ne a mesékbe menekülj, csak rosszabb lesz.
"Ki számít trollnak, aki azt mondja, amit szeretnél hallani, vagy aki az igazat mondja?"
Az igazság egy része az, amit hallani akar. A többi része nagyjából lehetetlen. Felteszem a troll itt az, aki beleír, de nem ért hozzá, pedig a kérdező számára fontos kérdés.
A lényeg az, hogy olyanok válaszát várom, akik hisznek a szellemek létezésében, vagy akik találkoztak már velük. De ez kiderül a kérdésből is.
Trollok alatt azokat értem akik nem hisznek benne (nem is ez lenne a baj) és engem próbálnának meg idiótának beállítani azért, amiben hiszek. Sok ilyen spirituális kérdést néztem már, és előbb vagy utóbb számítani lehet a bunkó beszólogatásokra is.
De van amúgy pár személyes élményem...
Nos, én képes vagyok szellemeket is látni, nem akaratlagosan, sajnos csak spontán, ha épp "úgy adódik"...
Édesanyám nem rég hunyt el és sajnos őt nem láttam úgy, olyan élethűen mint ahogy előtte más valaki szellemét, hiába volt olyan közelálló személy.Viszont! Halála utáni hajnalon virágba volt borulva az erkély, pedig előtte az összes növényünk halódott már régóta, hiába gondoztuk őket, csak kornyadoztak! Ezt nem lehetett nem észre venni, hogy valami csoda történt!2 napig hihetetlen szépségben pompáztak a virágok, főleg, amelyik a leg betegesebb példány volt, de azt anyu nagyon szerette és pátyolgatta:) Aztán elnyíltak és többet sosem virítottak olyan szépen, újra kókadtak maradtak.Anyuhoz sokszor beszéltem, reméltem, ha itt a lelke, akkor hallja.Kértem, hogy szülinapomra ha lehet újra tegyen egy kis csodát és újra kinyitott nekem a tél közepén egy kinti, elhanyagolt nárciszt, aminek gyakorlatilag még levele sem tudott kinőni, csak virágot hozott, pont szülinapomra.
Vannak csodák, csak oda kell figyelni...
Volt pár testen kívüli élményem, így el tudom hinni, hogy létezhet tudat a test halála után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!