Látom a szellemeket álmomban? Vagy ez valami képzelgés?
Érdekes, hogy amikor én írtam ki ehhez hasonló kérdést, ami velem történt, nekem csak rossz válaszok érkeztek és mindent írtak......
Például ennek a kérdezőnek miért nem?
Attól függ hogy a kedves válaszadók milyen hangulatban vannak.
Nekem is ha rossz napom van, enyhe célzásokkal trollkodok :D
Nekem inkább kérdéseim lennének a kérdező felé:
- Miért gondolod hogy képzelgés ha egyszer működik? Mi az a részlet ami miatt bizonytalan vagy (és nem írtad le)?
- Miféle dolgokat mond el neked a dédapád? Ezt azért kérdezem mert ha az öreg ilyen sok dolgot tud (lásd randi megjósolása) akkor úgy gondolom hogy olyan tanácsokkal kellene téged ellátnia ami segíti az életedet. Én szellemként biztos ezt tenném.
"azután dédapám elmondta, hogy a naplójában van két összeragasztott lap és aközött egy kulcs, ami az iróasztala rejtett fiókjàt nyitja. Kinyitottuk és benne volt az ismeretlen fiának a születési anyakönyve. Ezután a mamám elàjult"
Na ne már! XD És a naplója hol volt az öregnek, hogy eddig senki sem látta? Meg rejtett fiók mi? XD Még egy kicsit kifejted, mindjárt kiderül hogy aki randira hívott az a dédapád egyik ellenségének az utódja és valójában egy régi magyar nemes család sarja vagy amiről eddig nem tudtál és a pincétekben van egy titkos rekesz, ahol az öreg elrejtett egy csomó értékes ékszert.
Te még nálam is nagyobb troll vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!